Menu
Livet

Der blev uddelt krammer og kindkys

I går snuppede jeg den store bil og satte kurs mod Aalborg, for Christian skulle besøges. Turen til Aalborg forløb fint uden ret meget trafik. Jeg kørte fra motorvejen i SØ, da jeg lige have et lille ærinde et par hundrede meter fra den afkørsel. Jeg skulle ind og hente lidt garn os min garnpusher. Det er ikke første gang jeg besøger butikken, men det er første gang jeg besøgte den på deres nye adresse og jeg må sige at jeg er imponeret over hvor stor butikken og deres udvalg er. Der var rigtig mange mennesker, og jeg fik hurtigt fundet det jeg skulle og lige hilst på Kenneth og Liselotte.

Derefter kørte jeg videre ud til Aalborg øst, hvor Christian bor. Han og helena kom gående fra bussen, præcis da jeg parkerede, så det passede jo perfekt. Vi hyggede med te og masser af snak og jeg nød at se de unge mennesker, som bare passer så godt sammen.

Da ingen af os havde spist, blev vi enige om at køre ind til byen og spise en sen frokost/tidlig aftensmad på en sushi bar nede ved fjorden hvor der faktisk er 20% på maden, hvis man kommer før kl 16. Det gjorde vi.

D71_3395

D71_3397

D71_3396

Christian og Helena havde været der før og synes deres sushi er rigtig lækker og jeg må sige, at jeg slet ikke er uenig. De laver virkelig noget lækkert sushi derinde.

Da vi havde spist os godt mæt i sushi, kørte vi hjem til Christian og fik te og lidt kage. Da klokken nærmede sig tiden hvor jeg heller måtte finde Fyn igen, fortalte de, at de faktisk skule til Nibe, hvor de skulle overnatte hos Helenas mors kæreste, da de i dag lørdag, skulle til brunch, hos dennes mor. Jeg sagde så jeg at nok skulle køre dem derud, da det alligevel ikke ville tage længere tid, at kører derfra, end at køre fra Aalborg mod Fyn. Det var de unge mennesker ikke kede af.

Det var en rigtig rigtig hyggelig dag og jeg glæder mig allerede til at se de unge mennesker igen. Elsker den af hele mit hjerte.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Nanna H. Hansen
  28. september 2014 at 11:31

  Tænker at du lige er nødt til at varsko mig på forhånd næste gang du skal nord på!
  Vi har altid kold kaffe eller varme øl…..(og the til dig…) lige ved hånden.
  Det er super hyggeligt ud i Aalborg.

  Reply
  • Catarina
   28. september 2014 at 15:42

   Det er da en rigig god idé Nanna 🙂
   Jeg skal nok give besked. 🙂
   Ha’ en rigtig god søndag søde ven.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. oktober 2014 at 14:11

  Dejlig tur. Det er altid skønt at besøge/få besøg af de unge mennesker. I nåede en masse, og at du så kunne tilbyde dem et lift er jo så dejligt.

  Fik du tanket op til strik fra din skønne opskriftbog du fik i fødselsdagsgave?

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2014 at 07:02

   Det var bare så hyggeligt Karin og vi nøs alle at være sammen igen 🙂
   jeg fik ikke købt garn til noget specielt, men jeg fik lidt garn til “lageret” 😀

   Reply

Skriv en kommentar