Menu
Familieliv

Huskøb

IMG_3910

I går fik vi en opringning fra mellemstesønnen som glædestrålende kunne fortælle, at det hus de har kikket- og afgivet tilbud på i Værløse, nu var er deres. De overtager det den 1. februar. Der er en del der skal laves inden de kan flytte ind, men der er de unge mennesker helt friske på og de kender også flere i deres omgangskreds, som er autoriserede inden for forskellige håndværk, så det skal nok gå.

6 kommentar

 • Tina Liel
  27. september 2014 at 20:57

  Tillykke til det dejlige par! Altid specielt når man køber hus. Og som du siger er de unge og friske så lidt renovering skal de nok klare. Så får man det også som man gerne vil! Knus

  Reply
  • Catarina
   28. september 2014 at 08:15

   Tak skal du have Tina. 🙂
   De får den nemlig præcis som de gerne vil have det og jeg må da sige, at jeg glæder mig til at se det i virkeligheden (jeg har kun set det på papiret) 🙂

   Reply
 • Therese
  28. september 2014 at 08:35

  Værløse er dejligt 🙂 Tillykke til dem!

  Reply
  • Catarina
   28. september 2014 at 08:58

   Tak søde. Ja, de havde et par steder hvor de ville bo og Værløse var et af dem, så det er jo bare top. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. oktober 2014 at 14:25

  Det at blive husejere er en stor forandring, det lyder som et håndværker tilbud, nu skal de alle love at passe på sig selv.
  Vidunderligt for de unge mennesker.

  Nr. 2 svigersønnen har ødelagt ryggen (er ikke helt afklaret om det bliver fleksjob (omskoling) eller pension) (36 år). Han er/var taglækker (autodidakt), (de købte 1. håndværkertilbud). De kæmpede med tidsrammen for ombygningen, og nr, 2 datteren blev gravid under ombygningen, de valgte at bo i rodet, uden køkken, og kun med 1 rum, med spædbarn, storesøster 4 år, far der kommer til skade og nr. 2 der havde haft en depression efter en ufrivillig abort, så ja, de var og er hængt op. nr. 2 datteren er i gang med hverdagen på job Kok på en af Grundfos kantine køkkener arbejder 7 – 15, og 2 dejlige guldklumper 6 + 2 år, et hus der kun mangler finpudsning som lister langs paneler etc. altså i småttingsafd. Og ja en svigersøn der afventer afklaring.

  Det var bare en påmindelse om at passe på sig selv.

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2014 at 07:04

   Puha sikke da en omgang de har været ude for. det har bestemt ikke været et særligt rart forløb for dem.

   Det er ikke helt et håndværkertilbud, sådan at det ikke er beboligt lige nu, men der er bare nogle ting de gerne vil have klaret inden de flytter ind, for at bo i det mens det står på er, som du skriver heller ikke rart og da de jo stadig har andelen, så går det nok. 😀

   Reply

Skriv en kommentar