Skal jeg snart til det igen?

17. oktober 2014

D71_3677

Denne plante har jeg vel haft i snart 12 år og selvom den gror som skidt og jeg, med et par års mellemrum, klipper en helt ned, så kommer den igen og igen. Det er bestemt ikke fordi jeg nusser ret meget om den, og den er heller ikke, blevet omplantet mere end et par gange, i de mange år. Den er åbenbart bare en overlever.

Men, nu er den altså ved at være for stor igen, så jeg tror, jeg igen skal til have fundet saksen frem.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Mette 18. oktober 2014 at 10:42

  Den kan også overleve her hos mig og der skal altså noget til. Grønne fingre kan jeg ikke prale af at have 🙂

  • Reply Catarina 18. oktober 2014 at 10:48

   Samme her Mette. Mine planter får vand når de begynder at se lidt slappe ud, før husker jeg det simpelthen ikke. 😉

 • Reply Karin Abildhauge 19. oktober 2014 at 10:48

  Jeg skal have sådanne planter der kun kræver vand og ellers ikke meget mere.

  Når du trimmer den, laver du så nye aflæggere?
  Det har jeg leget med, når jeg har haft en eller anden blomst der trives hos mig 🙂

  • Reply Catarina 19. oktober 2014 at 13:57

   Jeg plejer ikke at lave nye planter af denne, men nu du nævner det, så kan det da egentlig godt være jeg skal gøre det denne gang – for den holder sig jo i live her. 😉

  Skriv en kommentar