Skal jeg snart til det igen?

17. oktober 2014

D71_3677

Denne plante har jeg vel haft i snart 12 år og selvom den gror som skidt og jeg, med et par års mellemrum, klipper en helt ned, så kommer den igen og igen. Det er bestemt ikke fordi jeg nusser ret meget om den, og den er heller ikke, blevet omplantet mere end et par gange, i de mange år. Den er åbenbart bare en overlever.

Men, nu er den altså ved at være for stor igen, så jeg tror, jeg igen skal til have fundet saksen frem.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Mette 18. oktober 2014 at 10:42

  Den kan også overleve her hos mig og der skal altså noget til. Grønne fingre kan jeg ikke prale af at have 🙂

  • Reply Catarina 18. oktober 2014 at 10:48

   Samme her Mette. Mine planter får vand når de begynder at se lidt slappe ud, før husker jeg det simpelthen ikke. 😉

 • Reply Karin Abildhauge 19. oktober 2014 at 10:48

  Jeg skal have sådanne planter der kun kræver vand og ellers ikke meget mere.

  Når du trimmer den, laver du så nye aflæggere?
  Det har jeg leget med, når jeg har haft en eller anden blomst der trives hos mig 🙂

  • Reply Catarina 19. oktober 2014 at 13:57

   Jeg plejer ikke at lave nye planter af denne, men nu du nævner det, så kan det da egentlig godt være jeg skal gøre det denne gang – for den holder sig jo i live her. 😉

  Skriv gerne en kommentar