Menu
Familieliv

Jeg plejer at være tidligt ude

…men i år er jeg vist tidligere ude end hvad jeg plejer. I dag er de aller fleste julegaver købt og jeg mangler kun nogle få stykker som jeg regner med at få i hus inden for den næste måned.

Jeg har valgt ikke at få dem pakket ind fra butikkerne, men vil selv stå og hygge med det. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at pakke gaver ind, næste lige så meget som det at købe dem.

8 kommentar

 • Mette
  8. november 2014 at 16:26

  Og jeg som troede jeg var på forkant… jeg har kun tre klar og mangler stadig en syv/otte stykker.

  Jeg når det nok 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 16:48

   Du er da også på forkant Mette – du er jo begyndt og mangler ikke ret mange. 🙂
   Men ja, vi når det jo altid alligevel 😀

   Reply
 • Anne
  8. november 2014 at 16:39

  Nå, jeg troede også jeg var på forkant…har de fleste på plads, men mangler stadig 4-5 stykker…elsker også selv at pakke ind 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 17:01

   Det er du vist stadig Anne, for du har jo allerede mange i hus. Som jeg skriver, mangler jeg et par stykker og så venter jeg på et par stykker som kommer med posten. Faktisk er dem jeg mangler, til de 2 drenge i KBH og deres kærester, så de ordnes nok i et hug. 😀

   Reply
 • Jytte Due
  8. november 2014 at 17:29

  Jeg er bag efter jer, for jeg har kun de første to første i hus. For nogle dage siden fortalte en blogger (jeg husker ikke hvem) om en paraply, som Århus Teater sælger. Den blev jeg helt vild med, for den indvendige ‘himmel’ er en gengivelse af loftet i teateret. Jeg købte en til min søster i Norge og en til migselv, så jeg kan mindes de utallige teateroplevelser, jeg fik der, da jeg for maaaange årtier siden gik i skole i Katedralskolen ved siden af, og vi kom gratis til generalprøver. Og for resten er den paraply også i udsøgt kvalitet for ikke ret mange penge ….. Nej, jeg har ingen andel overhovedet i foretagendet, er bare så glad for min paraply.
  Glædelig søndag i morgen
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 17:41

   Du er da allerede begyndt Jytte, det er der mange der ikke er, så du er også godt med. 😀
   Den paraly lyder til at være en rigtig fin sag, men måske også lidt farlig, for hvis jeg havde sådan en, så kunne jeg nemt støde ind i folk, simpelthen fordi jeg ville gå og nyde hvordan den så ud indvendig. 😉
   Håber din søster bliver glad for den. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. november 2014 at 22:38

  Jeg har fået nogle fra hånden, dem jeg er alene,dog ikke til yngstebarnebarnet, jeg vil altså det skal være køns bestemt og ikke køns neutralt, nu i skrivende stund er yngste datteren 3 dage over termin, så…..

  Dejligt du er så klar 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2014 at 08:53

   Jeg kan godt forstå at du venter med den til det kommende barnebarn, det ville jeg også helt klart gøre. 🙂 Det bliver altså ret spændende de næste dage. Tænk at det er så tæt på. Vildt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar