Menu
Familieliv / Livet

Det er så pisse blæret

D71_3884

Hold nu op hvor er jeg bare forfærdelig med i år. Jeg fik hentet et par julegaver mere i dag og alle de gaver jeg har fået indkøbt er nu også pakket ind og mærket. Jeg mangler til 2 personer, nemlig ældstemanden og hans kæreste, som har lovet at sende deres ønsker i næste uge og så mangler jeg også Sørens fødselsdagsgave, har har jo fødselsdag den 21. december – pisse praktisk. NOT.

Det er ikke første gang i mit liv, at jeg er klar med gaverne inden vi når december, men det er altså aldrig sket, at så mange er i hus og også er blevet pakket ind, inden vi når udgangen af november. Det er så pisse blæret, at jeg næsten ikke vil være bekendt at skrive om det. Næsten!

Nu kan jeg, når vi rammer 1. søndag i advent, stille og roligt finde julepynten frem og nyde julen i fred, uden at skulle ud og handle sammen med en million, milliard andre og dermed bare nyde december og måske sidde på diverse cafeer med manden og kikke på alle andre som stresser rundt efter gaver.

14 kommentar

 • Mette
  11. november 2014 at 17:14

  Ja tak… så gider vi ikke høre mere om det 😉

  Reply
  • Catarina
   11. november 2014 at 17:19

   Ho ho hoooo, ok så, 😆

   Reply
 • Hege
  11. november 2014 at 17:29

  Nå kan jeg godt utsette det litt, med da jeg hadde småbarn her hjemme, var det en lov at alle julegaver skulle være i hus innen utgangen av november.

  Reply
  • Catarina
   11. november 2014 at 20:14

   da vi havde børn hjemme, havde jeg næste samme regel – vi skulle være færdige inden midten af december, eller før. 😉 Men I år er anderledes og jeg elsker det. 😀

   Reply
 • Louise
  11. november 2014 at 17:30

  Jeg kender det godt… Jeg har 4 fødselsdagsgaver i december, der skal gives – de ønsker sig som regel ingenting…. (Måske jeg skulle tage dem på ordet, og gå igang med at bage :)) Men altså – Jeg har een julegave i hus, og det er til een, som intet mangler og har alt – men jeg ved at det vil falde i god jord 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. november 2014 at 20:15

   Puha, hele 4 fødselsdage i december, kan virkelig trække tænder ud og specielt når de ikke ønsker sig noget og man jo gerne vil finde på noget rigtig godt, eller sådan har jeg det. 😉
   Håber du når alle gaverne inden juleræset virkelig bliver skudt i gang. 😀

   Reply
 • Layoni
  11. november 2014 at 18:38

  Ha ha ja også kun næsten hva Catarina 😉 jeg plejer at være færdig ved denne tid med gaverne, men i år har jeg endnu ikke modtaget ønskelister, så det er lige før jeg stresser ved tanken om vi allerede er næsten midt i november, men da jeg handler næsten alt online efterhånden, så tager jeg det dog roligt alligevel 🙂 hav en dejlig aften 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. november 2014 at 20:18

   Hæ hæ, nemlig Layoni. 😀
   jeg har også købt mange over nettet og det gør det altså en smule lettere, men jeg har stadig de 11 som allerede er købt i almindelige forretninger og bare det at være så meget med, er altså en lettelse. 😀 Det er let når man kan sidde hjemme og bestille i ro og mag og det er bestemt også noget jeg holder meget af.:-D
   Ha’ en dejlig tirsdag aften Layoni. 🙂

   Reply
 • Dorthe
  11. november 2014 at 20:44

  Godt gået. Og godt tænkt. Ikke at handle sammen med alle os andre tosser i december. Bare det var mig der var færdig med at købe julegaverne.

  Reply
  • Catarina
   12. november 2014 at 07:20

   Det var nettop det ejg tænkte Dorthe og nu kan jeg næsten bare læne mig tilbage og lade december somme flyvende. Ret så fedt. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  12. november 2014 at 09:11

  Du må meget gerne blærer dig, glem Jante, han er ikke brugbar her. Det er så sejt du er så langt, og hvilken glæde, nu slipper du for al den stress etc. Nu kan du tage ud i den stressede julehandel og bare observere, se hvad det er du slipper for, og måske fortsætte denne rutine de kommende år.
  Ønsker dig en dejlig dag.

  Reply
  • Catarina
   12. november 2014 at 10:50

   Det er virkelig en vidunderlig føelse Karin, og jeg skal helt klart praksisere den i årene fremover. Jeg skal som nok få lært alle vores børn, at have listerne klar inden udgangen af oktober. 😀
   Nu ved ejg at jeg helt sikkert kommer til at nyde julen meget mere. 🙂
   Ha’ en dejlig frionsdag.

   Reply
 • Pernille
  24. november 2014 at 21:43

  Skønt!
  Jeg er så meget ikke med i år 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. november 2014 at 12:37

   Det er fedt at være så langt allerede nu. 😀

   Reply

Skriv en kommentar