Menu
Livet

Søndagssumperi

D71_3972

Søndagen startede egentlig tidligt, men det var bestemt ikke fordi energien fulgte den tilige morgenstund. Jeg har siddet og hygget med te og strik det meste af morgenen og formiddagen…. ja faktisk blev den langt over middag, før end jeg fik lettet rumpeten og lavet lidt par småting.

Da så Søren tændte for TV’et for at se Formel 1, tænkte jeg at et var en god idé at jeg fik bare lavet en smule mere. Så jeg pakkede tasken og smuttede ind i motionscentret og der tilbragte jeg en halvanden timestid.

Nu sidder jeg atter i stolen, men benene oppe og nyder søndagen og langsomheden. Det er vist meget godt at det er hverdag i morgen igen. For ellers kunne sådan en omgang søndagssumperi godt ende galt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  26. november 2014 at 07:14

  Din søndag lyder som en dejlig en af slagsen, total afladning. Kan kun give dig fuldstændig ret, godt det ikke er muligt hverdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. november 2014 at 14:15

   Helt afslappende og dejligt med sådan en dag indimellem. 😀

   Reply

Skriv en kommentar