Hun hygger sig

Det føste af mange feriedage og jeg havde vist brug for at sove længe. Jeg vågnede føste gang da klokken var 5:30 for der stod Søren op og for der komme den lille Cleo ind og stod ved sengen og kikkede. Derefter sov jeg helt til lidt over 8.

D71_4252

Nu har jeg været oppe i en rum tid og den lille CLeo, som i går da hun ankom, var fin og hvid, ikke længere er så fin og hvid. Vi har været ude og lege og det er noget hun kan lide. Jeg hygger mig med at have den lille hund i huset og vi har hende nok for os selv nogle timer endnu. De unge mennesker sover nemlig stadig, for Sebastian var til julefrokost i Odense i aftes og Rikke agerede taxa i de tidlige morgentimer. De kom hjem lige efter at Søren var stået op, så det vare nok nogle timer endnu, inden de får øjne.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Hun hygger sig”

  • Du har helt ret Mette, denne race fæller ikke.
   Det er hun og jeg hygger mig med at gå tur med hende. Det er noget sjovere at gå tur med en hund, end bare med sig selv. 😉

 • Hun er altså også bare en lille filur at se på . Det er som om coton’er smiler når de kigger på en ik.. 🙂 Jeg husker engang for efterhånden maaaange år siden Catarina ( hehe), at du til mig i en kommentar skrev at du bestemt aldrig ville have husdyr, så jeg hygger mig virkelig over at du alligevel er så glad for at være dyrepasser. Ved godt at I jo bare er babysitter, men alligevel.. Der ER altså noget ved at have dyr omkring sig. De glæder og spreder kærlighed på en umiddelbare måde.

  Jeg vil ønske jer en en rigtig dejlig jul og et godt nytår med endnu mere strik og endnu flere gåture som hundelufter 🙂

  Mange kh og kram
  Henriette

  • Hun er bare så skøn 🙂
   Vi skal heler ikke have et kæledyr, for jeg mener ikke, at det passer med at vi begge arbejder.
   Jeg er skam vokset op med hund og har elsket de, men det vil være synd for sådan en bette størrelse at være alene så længe af gangen. Engang når vi ikke skal arbejde mere, så har vi da bestemt overvejet at anskaffe os en hund. Og måske før, da jeg fra det nye år, s”kun” skal arbejde 30 timer (noget jeg har valgt) da jeg ikke gider at arbejde fuldtids længere. 😉

   Knus og kram og maser af glædelig jul til dig og Rasmus.

 • Er det ikke sært med sådan en lille hvid yndighed, som i den grad ligner en sart lille prinsesse og så ELSKER de at traske gennem mudrede vandpytter, rulle sig i sand og nedfaldne blade. Den hunderace burde have været sort ;-). Hilsen en “mor” til 2 af slagsen.

  • Hi hi, det skulle nemlig være sorte, men på den anden side, så er de også hurtige til at blive rene igen og det er jo unægtelig en fordel. 😀

  • Det er så hyggeligt at have hende og inden længe, skal vi have hende i mange mange dage og det glæder vi os rigtig meget til 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.