Menu
På tur

Julemarkede i Tivoli

Jeg har igennem et par år gerne ville se Tivolis julemarked, men vi er bare ikke kommet afsted. Julegaven fra Søren i år, var så en tur til København med overnatning på vores foretrukne hotel i midtbyen og i Tivoli.

Det var først meningen at vi skulle have været afsted lige efter jul, men da vi så fik chancen for at passe Cleo, blev det skubbet til denne weekend, hvor vi så også kunne aflevere Cleo. Det ville være en underdrivelse at sige at jeg glædede mig, også selvom at vejrguderne ikke havde lovet særligt fint vejer.

Da vi havde tjekket ind på hotellet i fredags, og hygget med en kop kaffe og te, og ikke mindst nydt den fine udsigt fra værelset, blev vi enige om at begyndte de så småt at blive mørkt og vi besluttede os for at gå over i Tivoli.

IMG_4822

Vi klædte os godt på, men halstørklæde, handsker og hue/pandebånd (og her fik min nye hverdagsjakke altså sin sag for, men på intet tidspunkt frøs jeg, til trods for at den er super let).

IMG_4828IMG_4830

IMG_4838

IMG_4834IMG_4840

IMG_4846

Det var en kold tur og vi var glade for, at vi havde taget alt vores varme tøj på. Men for pokker hvor er der smukt derinde og jeg var faktisk lidt forbavset over at der, på trods af det lidt dårlige vejr, var mange besøgende.

Ved indgangen fik vi at vide, at der kl 20:45 ville være fyrværkeri og efter at vi havde gået rundt derinde et par timer, men indlagt Gløgg pause, besluttede vi os for at vi ville have lidt mad og så gå tilbage til hotellet og se fyrværkeriet fra værelset.

PS. Alle billederne er taget med mobilen, så undskyld den lidt dårlige kvalitet, men det store kamera stod på værelset og tog billeder hver 10. sekund. forhåbentlig bliver de til en TimeLapse.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  4. januar 2015 at 12:36

  Tusind tak for den dejlige tur, trods blæst, kulde og mobil billeder. Jeg han fornemme hvor hyggeligt det var, (har selv oplevet tivoli i dec. – og vil gerne igen 🙂 )
  Det bliver spændende om du får en timelapse, især et sted der sker så meget 🙂

  Reply
  • Catarina
   4. januar 2015 at 16:10

   Velbekomme Karin 🙂 Det er helt klart noget jeg vil igen, men ikke sådan de næste par år. jeg tror nemlig ikke at det gør noget at der går nogle år imellem, for det er nok meget ens fra år til år. 🙂
   Jeg er begynt at kikke på billederne og jeg tror det lykkes. 😉

   Reply
 • jonna
  4. januar 2015 at 14:29

  Der er smukt i den have uanset årstiderne syntes jeg. Men godt du havde en varm frakke. Flotte billeder du har fået.

  Reply
  • Catarina
   4. januar 2015 at 16:11

   Ja, der er smukt derine også en dejlig varm sommerdag eller en dag hvor der er koncert (som jeg oplevede tidligere i år) 🙂
   Ha’ en dejlig søndag, det der nu er tilbage af den. 🙂

   Reply
 • Celena
  4. januar 2015 at 16:23

  Beautiful! Tak for the cosy pictures!!

  Reply
  • Catarina
   4. januar 2015 at 16:47

   You’r most welcome Celena. 😀

   Reply

Skriv en kommentar