Menu
Livet

En fridag med fuld fart

I går valgte jeg at sige at jeg i dag snuppede en fridag. Jeg synes jeg havde brug for en hel dag i mit eget selskab og desuden havde jeg en del ting jeg godt ville have lavet. Jeg tillod mig at sove en lille time længere end normalt og vågnede så på til ild i brændeovnen og min ynglings te. Søren var på vej ud af døren og efter jeg havde sidde og hygget lidt med te og radio, satte jeg i gang.

Nu er der vasket vinduer i hele huset, både inde og ude. Der er gjort ret og vasketøjsskufferne er tømt, noget af tøjet er allerede tørret i tørresumbleren, men andet står på det lille stativ. Jeg har derudover også fået bagt fastelavnsboller og et par af dem skal jeg have med ud til min veninde Anita i aften. Anita har nemlig været så sød at invitere mig på mad og masser af hygge og jeg glæder mig.

D71_7182

Sådan en onsdag midt i ugen og i eget selskab, er slet ikke tosset og specielt ikke når jeg nu ved, at vi i weekenden, ikke behøver at lave nogle huslige pligter, men bare han nyde og gøre lige præcis hvad vi har lyst til.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Tina Liel
  11. februar 2015 at 16:15

  Hvor skønt med sådan en dag og alt det du har nået. Fastelavnsbollerne ser virkelig lækre ud. Fandt du en løsning mht. fyldet? Knus

  Reply
  • Catarina
   11. februar 2015 at 17:12

   Det er så dejligt nu her bagefter og bare tanken om en weekend uden “pligter” er da skønt. 😀
   Fastelavnbollerne er virkelig lækre, men nogle af dem løber stadig ud, men ejg prøvede at ligge et par af den i muffinsforme og det hjalp. 😀

   Reply
 • Jannie
  13. februar 2015 at 19:56

  Sikke en aktiv dag og dejligt med en fri dag. Trænger selv, men nok til lidt mere end een dag 😊😉

  Reply
  • Catarina
   13. februar 2015 at 20:41

   Jeg nød den ene også selvom jeg lavede en masse, men det betyder så også at vi slipper her i weekenden. Ja, en lille ferie ville ikke være af vejen, men det varer jo ikke længe inde det er påske. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  14. februar 2015 at 09:18

  Vidunderlig fridag, og de skal bare til ind i mellem.

  Uha – lækker fastelavnsbolle velbekomme

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 10:02

   Det var lige havd jeg trængte til og den blev vis også godt brugt. 😀

   Reply
 • Fastelavnssøndag –
  26. februar 2017 at 13:13

  […] spinningstøjet og smuttede af sted til en enkelt time på cyklen, så der kunne blive plads til en fastelavnsbolle eller to. Grunden til jeg ombestemte mig var, at jeg faktisk har været rigtig doven i denne […]

  Reply

Skriv en kommentar