Menu
Livet

Det første jeg gør

D71_7184

Nå jeg sådan kommer hjem fra arbejde. Så er det første jeg gør, at gå ind med computeren og min taske. Derefter sætter jeg vand over til te og sætter mælken til at varme til at varme i mikroovnen, imens de to ting varmer, tænder jeg op i brændeovnen og får lige tjekket om der er nok brænde i brændekurvene. Hvis de trænger til en opfyldning, så gør jeg det, men ellers laver jeg mig en stor chai latte.

Hvis det er vindstille, som det har været de sidste dage, så tager jeg en trøje på, (ellers tager jeg jakken på) og sæter mig ud på den lille terrasse mod øst og nyder den friske luft og min te. Derude sidder jeg så bare og kikker ud på naturen, nyder stilheden og lader alt andet være, mens jeg sipper til teen. Det er en rigtig god måde for mig, at få arbejdsdagen helt ud af kroppen og falde helt ned.

Når jeg har siddet der en lille halv times tid, begynder min næse at løbe, pga. kulden, og jeg lister ind igen ind, hvor jeg nu er klar til at kikke blogs, lytte til lidt musik, ordner vasketøj eller gør klar til aftensmad. Eller vare være tilstede og sammen med Søren, som plejer at dukke om et par timer efter jeg er kommet hjem.

Når jeg er sammen med menneskeer hele dage, så har jeg brug for lige at være mig selv og ikke være noget for andre. Hvis jeg havde en hund (åhh som jeg gerne vil), så havde jeg helt sikker hygget mig med at gå en dejlig lang tur med den, for på den måde at “fordøje” arbejdsdagen, men det har jeg ikke, så jeg bruger den anden metode.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

14 kommentar

 • Lone
  12. februar 2015 at 16:42

  Åh hvor det lyder det hyggeligt. Jeg sidder og bliver totalt afslappet bare ved at læse om dine efter-fyraften-rutiner 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. februar 2015 at 18:10

   Hi hi, det er med at skabe de hyggelige stunder og få arbejdsdagen væk uden brug af andet end naturen. Det er i hvert fald det der hjælper for mig. 😀

   Reply
 • Deborah
  12. februar 2015 at 19:22

  Det lyder som en dejlig måde at geare ned på. Jeg kan godt savne min udsigt, fra da jeg boede på landet engang imellem, men synes nu også den jeg har er okay.

  Reply
  • Catarina
   13. februar 2015 at 07:00

   Det er det bewstemt også Deborah. 🙂 Men jeg tror ikke det er så meget udsigten der gør det, men mere det at sidde udenfor og bare få noget af en friske luft. Det er vigtigt for mig og mit velbefindende at jeg er ude lidt hver dag, anset vejr. 😀

   Reply
 • Therese
  12. februar 2015 at 20:56

  Det lyder som en skøn måde at geare ned på, efter en arbejdsdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. februar 2015 at 07:01

   Det er den måde der fungere bedst for mig. Jeg skal simpelthen ud her dag, for at fungere, det behøver ikke være længe, men bare det at mærke luften. 😀

   Reply
 • Pia
  12. februar 2015 at 22:08

  Din Chai Latte ser så lækker ud, hvordan laver du den fine mælkeskum?

  Reply
  • Catarina
   13. februar 2015 at 07:05

   Den er super lækker og en te jeg drikker flere gane hver dag her i vinter månederne. 🙂 Jeg har brugt forskellige aggregater gennem tiden, men lige nu bruger jeg denne her, som er super let at gøre ren og lige så let at bruge. 😀

   Reply
 • Celena
  13. februar 2015 at 00:43

  That sounds so cosy! Nice way to end a day 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. februar 2015 at 07:06

   Its the best way for me to end and close a workday 😀

   Reply
 • Trine-Mor
  13. februar 2015 at 20:58

  Åhh den slags jeg gad jeg også godt jeg fik lov til – men med en 4årig i huset så fungerer det ikke. I stedet sumper vi i sofaen hende og mig…

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 06:54

   Dengang jeg var alene med Christian (det var jeg fra han blev født til han var 5 1/2 år) Der vidste han, at når vi kom hjem fra børnehave, så sad mor lige lidt for sig selv i køkkenet med en kop te. Når der så var gået 10 minutter, eller deromkring, så var mor klar til at være noget for ham og vi kunne lege og alt det der nu optager en børnehavedreng. Jeg fik lige min tid og det sammen gjorde han. Han faldt nemlig også hent ned efter en dag sammen med sammen af børn. Det var gavnligt for os begge. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  14. februar 2015 at 09:22

  En vidunderlig dejlig rutine. Det er så vigtigt at få tømt ud, glæder mig til jeg kan sætte mig ud på min altan igen, der er noget specielt ved at sidde ude, når der skal tømmes ud.

  Reply
  • Catarina
   14. februar 2015 at 10:04

   Det er den måde der fungere bedst for mig og jeg gør det uanset vejret. 😀
   Ja det bliver dejligt når temperaturene bliver højere og der virkelig kan hygges i det fri – kroppen trænger i den grad til sol og vareme. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar