Fra kollega til veninde

13. februar 2015

Da jeg startede på min tidligere arbejdsplads for snart 4 år siden, startede der, en lille uge efter mig, en kvindelig sælger, som skulle have det nordjyske som territorium. Vi have produktoplæring sammen og i de to dage, fandt vi hurtigt ud af vi “klikkede”. Vi sås dog ikke privat, men havde mange hyggelige stunder sammen ved de sociale arrangementer der var i firmaet. Efter at jeg stoppede, holdt vi kontakten pr. telefon og i dag havde hun et møde i Odense og derfor havde vi sat hinanden stævne inde i Odense efter endt arbejdsdag.

IMG_4981

IMG_4980

Hvor var det bare skønt at se hende igen, og ikke mindst at have masser af tid til at sludre om alt, både arbejde, men så sandelig også en masse private “ting”. Jeg elsker at man på den måde kan få nye veninder. Det er sjældent at jeg, her i de seneste mange mange år, har en kollega, som går fra nettop at være en kollega til en veninde, mere fordi, jeg jo egentlig har de veninder jeg skal have, hvis man kan sige det sådan. Men der er altid plads til en til, hvis det er den rigtige og det må jeg sige at Nanna er.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Trine-Mor 13. februar 2015 at 20:59

  Åh jeg kender det. Jeg er lige startet i nyt job sammen en anden sød pige og jeg tror måske godt hun kunne være min “Nanna”.

  • Reply Catarina 14. februar 2015 at 06:56

   Det er dejligt at møde sådanne mennesker på sin vej. 😀
   Jeg er ellers sådan én der holder på at adskille privat og arbejde, men nogle gange (som her) så er der bare mere i det og specielt her efter vi ikke længere er kollegaer. 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 14. februar 2015 at 09:27

  Hvor er det hyggeligt, og så mødes der, hvor muligheden for at at vælge flere små burgere, for den lidt ubeslutsomme. Mindes du har skrevet om stedet tidligere 🙂

  Veninder er et must <3

  • Reply Catarina 14. februar 2015 at 10:06

   Ja, det er det sted jeg tidligere har skrevet om og det er så hyggeligt. Vi var hendvist til det lile vinduesbor/bar, da alt andet var reserveret og vi kom endda kl 17, så det er ret populært. 😀
   Vininder er guld værd. 🙂

 • Reply Tina Liel 14. februar 2015 at 10:03

  Dejlig historie! S[dan er der bare nogen man klikker med. Jeg har en god engeslk veninde i Grækenland som jeg aldrig har mødt. Soulmates er vi helt sikkert. God weekend♥

  • Reply Catarina 14. februar 2015 at 10:20

   Aii, det lyder da også deligt.. tænk at I aldrig har mødt hinanden og så alligevel er soulmates, det er da bare SÅ fedt. Det bliver spændende at mødes engang, hvis I altså har mod på det. 🙂
   Du og familien må også have en rigtig dejlig weekend. &heart;

  Skriv en kommentar