Menu
Livet

Nogle gange er jeg altså heldig

D71_3416

Efter en rigtig fin arbejdsdag, havde jeg en aftale med den af mine veninder som jeg har kendt aller længst (1. april er det 31 år siden vi mødtes første gang, det var nemlig den dag jeg kom i lærer som tjener på samme restaurant, hvor hun var i lærer som kok). Hun sørger for at, vi har hjemmelavet marmelade her i huset og jeg skal bare sørge for, at hun får sine glas igen. I dag havde jeg en lille pose med tomme glas, som skulle afleveres.

Vi startede med en hurtig kop te, hvorefter vi gik en lang tur med deres hund Tjalfe. Det var en dejlig tur og vi var heldige, at vejret holdt tørt på hele ruten, som strakte sig over små 6 km. Men det var en mudret tur, men Tjalfe hyggede sig og det gjorde vi også med masser af snak og frisk luft.

Kort

Da vi nåede hjem til dem igen, tog vi afsked og jeg kørte hjem. Da jeg ankom her hjemme, åbnede jeg den pose som hun havde givet mig med, og sød som Maibritt er, så havde hun, udover marmelade, også lagt to æsker vingummi overtrukket med hvid chokolade og lakrids, i ned i posen. Hyggeguf til Søren og jeg. Det er da bare fantastisk og jeg føler mig i den grad forkælet med sådan en veninde for livet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Mette
  4. marts 2015 at 18:14

  Det er da det allerdejligste hundefjæs.
  Er Tjalfe et hul i hækken eller en racehund jeg ikke kender?

  Reply
  • Catarina
   4. marts 2015 at 18:49

   Han er bare så skøn og også her er jeg forelsket. 😉
   Han kunne godt ligen et ‘hul i hækken’, men han er en Irish Soft Coated Wheaten Terrier 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  5. marts 2015 at 08:08

  Nu er det ikke kun Cleo jeg er forelsket i – Tjalfe har fundet vej, nøjagtigt som Cleo.

  Venindehygge er en stor gave, og sådan en hyggestund du havde i går, er bare guld vejr.

  Reply
  • Catarina
   5. marts 2015 at 11:29

   Så har du det jo ligesom jeg karin – han er bare en lækkermås. 🙂
   Jeg elsker at der er plads til sådan små “visitter” som ikke behøver at tage flere timer, når det er hverdag for os begge. 😀

   Reply

Skriv en kommentar