Menu
Dagligdagen

Flittig Lise fra morgenstunden

Jeg vågnede længe før vækkeuret ville ringe, ja faktisk næsten 1½ før og havd kan man så bruge så meget tid til. Jeg har bl.a. fået vasket et par maskiner tøj og lavet en stor portion Granola, som nu bare kan få lov til at køle helt af til jeg kommer hjem. Jeg drukket et par glas Chai Latte og gjort klar til endnu en. Inden længe vil jeg hoppe under bruseren og gøre mig klar til dagens arbejde.

D71_7347

Egentlig er det dejligt at tænke på, at jeg har fået nået så meget her til morgen. Nu håber jeg så bare ikke, at det giver bagslag, så jeg sidder og gaber det halve af dagen, eller at jeg bliver nød til at krybe i seng før tid.

Ha’ en god torsdag.

6 kommentar

 • Susanne
  5. marts 2015 at 07:41

  Det var da i god tid du kom op, men når det kan blive til noget positivt så er skaden ikke så stor. Håber du får en god dag og ikke bliver for træt senere. Tak for hjælpen med Sara´s Ipad, den er næsten som ny 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. marts 2015 at 11:28

   Ja, det var ret så tidligt og heldigvis er jeg endnu ikke træt, så jeg satser på at jeg heller ikke bliver det. 😉
   Velbekomme, jeg er glad for at den igen er optimeret så meget som den nu kan.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  6. marts 2015 at 07:46

  Uha det er da midt nat 😉

  Var der ikke et eller andet med en fuldmåne eller sådan noget, måske var det bare fordi du ikke kunne sove. Så var det jo fantastisk at vejret var så dejligt i går <3

  Reply
  • Catarina
   6. marts 2015 at 16:40

   Det var det næste Karin. 🙂
   Jeg plejer ikke at have problemer med fuldmånen, men måske det alligevel har en indvirkning. Jeg vil i hvert fald holde øje med det. 🙂

   Reply
 • Celena
  6. marts 2015 at 14:03

  Hope you didn’t need lots of coffee by the middle of the afternoon 😉 Your granola looks so good! 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. marts 2015 at 16:40

   No, I was awake all day, but in the evening I was so tired and vent to bed at 9!! 😉

   Reply

Skriv en kommentar