Menu
Livet

Nu er jeg landet, med lidt arbejde

Dagen har været en af de der, hvor alt kører i en pærevælling og ingen opgaver synes at kunne blive gjort færdige. Jeg nåede dog alligevel en den, men jeg ved at mandagen blive en af de lange. Jeg har også lidt arbejde med hjem, i form af en PC, som en langtidssyg medarbejder har haft hjemme. En PC som ikke er blevet opdateret, ej heller på virusfronten og den er nu inficeret. Jeg skal have den renset og op og køre og i det hele taget have den optimeret, da en vikar kommer på tirsdag og skal låne den. Heldigvis, kan maget af det der skal ordnet, bare sættes igang og jeg behøver ikke at kikke til den hele tiden.

Wee, det er fredag.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  7. marts 2015 at 12:02

  Godt det er noget der kan passe sig selv, altså dit hjemmearbejde. Husk du skal passe på dig selv, og ikke sige ja til mere end du kan nå søde. Vi er de eneste der kan mærke hvor meget i kan. Du skal ikke brænde sammen som jeg har oplevet.
  Krydser fingre for din/jeres weekend er en af de rolige, så du ikke kommer træt på jo.
  Masser af varme og kærlige tanker til dig

  Reply
  • Catarina
   8. marts 2015 at 17:32

   Da fredag aften ramte, var ejg færdig, så weekenden er blevet nydt med ture til det jyske. Jeg har desuden fået slappet maks af og er som sådan klar til endnu en travl uge, som jeg ved står på overarbejde, men ikk mere end jeg også giver mig selv tid til at gå til tiden nogle af dagene og specielt fredag. 😉

   Reply

Skriv en kommentar