Menu
Bloggeriet

8 år siden

thumb_IMG_5052_1024I torsdags, den 5. februar, fik jeg via WordPress på mobilen, en besked om, at det var 8 år siden jeg installerede WordPress på sidne her.

Jeg havde småblogget siden den 10. november 2006, men det var et hjemmesrtikket system med Access som database. Det var vildt besværligt at blogge fra Access og jeg var vildt begejstret over at komme over på WordPress og det er nu blevet til 4549 indlæg (dette er 4550). Egentlig ret så mange når jeg sådan tænker over det, men også lidt sjovt, for når jeg sådan kikker tilbage, kan jeg nemlig godt huske de allerfleste af dem.

For et par år siden, gjorde min udbyder det muligt, at man kunne betale for sit domæne for mere end de 2 år af gange. Nu kunne man betale for 10 år frem, den mulighed hoppede jeg på med det samme, for jeg regner i den grad med, at jeg fortsætter med at de næste mange mange år.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  8. marts 2015 at 22:18

  Det er vidunderligt du ikke sprang fra dengang Access var databasen. Det er så dejligt at kunne følge dig herinde, du har så mange skønne indlæg og du giver så stor glæde, tanker, og et dejligt indblik i hvad din hverdag er krydret med.
  Mange tak for jeg kan følge dig her.
  Ønsker dig en god og travl uge 11, jeg vil også ligge vandret de 16 timer jeg er afsted – har en deadline på fredag.

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2015 at 07:01

   Det e rejg også rigtig glad for, for jeg hygger mig virkelig med at blogge og har altid gjort det, også selvom der er sneget sig nogle pauser ind indimellem. 🙂
   Og tusinde tak for dine søde ord Karina og ikke mindst alle dine dejlige kommentarer, som jeg virkelig sætter pris på. Tænk hvad sådan en omgang boggeri kan fører med sig. 🙂
   Du ønskes også en dejlig uge og jeg krydser fingre for at du når din deadline uden at føle dig overbebyrdet.

   Reply
 • Celena
  9. marts 2015 at 11:02

  Tillykke! Tillykke! Tillykke! You have done a wonderful job on your blog and it just keeps getting better! May you have very many happy years more! xox

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2015 at 20:01

   Thanks a lot Celena, your are so kind. 😀
   I’m gonna be around for many years. 🙂

   Reply
 • Tina Liel
  9. marts 2015 at 15:11

  Wow 8 år! Tillykke med det og tak for en dejlig blog. Det er altid spændende at se tilbage på sine gamle indlæg. Og vildt at tænke på antallet af indlæg.

  Reply
  • Catarina
   9. marts 2015 at 20:03

   Ja, endda mer end 8 år, men på wordpress i 8 år 😀
   Det er vildt at tænke på alle de indlæg der er kommet til i den tid og i gennemsnit er det ca 1,5 indlæg pr. dag 😀

   Reply

Skriv en kommentar