Menu
Livet

Fra side til side

IMG_5067

I dag skulle jeg til noget der kaldes et “fyraftensmøde”. Det var e-conomic der havde inviteret til et møde sammen med 3 andre aktører, omkring cloud baserede løsninger til virksomheder. Vores virksomhed har allerede alt i skyen, økonomi, CRM osv., men derfor kunne det være fint at se, om der var nogle nye tiltag og moduler. Og det var der. Allerede en af de næste dage, bliver endnu et modul koblet til vores eksisterende løsning. Et modul, som vil gøre det meget meget lettere at godkende og betale, medarbejdernes bilag. Det glæder jeg mig rigtig meget til at teste, da modulet, selv kan udfylde alle felter, ud fra en evt. telefon-scannet bon og det samme gør bossen, som skal godkende, da den del også bliver lettere.

Men hvorfor er det altid en stor og bred mand, som skal placere sig foran mig ved sådanne arrangementer. Jeg bestilte ikke andet end at rokke fra den ene side til den anden under det 2 timer lange møde.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Per Teilmann
  9. marts 2015 at 21:54

  Fordi han/de er/var hurtigere end Catarina 😉 høhø

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2015 at 06:48

   Lidt ret har du Per (pisosse), men der var kun to ledige pladser der foran og jeg skulle have tre, såå… 😆

   Reply
 • Karin Abildhauge
  10. marts 2015 at 08:13

  Sjovt nok tænkte jeg det med den bredde mand straks jeg så billedet. Håber du kunne læse det med småt, det er jo altid det der står nederst 🙂

  Uha det du omtaler i skal i gang med det kunne jeg godt ønske mig, men tror lige jeg må vente, vi har lige lidt andre projekter i gang, noget med C5, vores eget skadesprogram, og et program diverse forsikringsselskaber benytter. Skadessystemet og C5 samkører, vi mangler lige forsikringsselskabernes samkører, så vi ikke skal taste noget manuelt, hvilket vi gør i dag. Det hele ligger i Skyen.

  Reply
  • Catarina
   10. marts 2015 at 18:51

   JA, det kan næsten ikke undgås at man lægger mærke til det, for han var bred. 😀
   Det var et fint arrangement og jeg kunne sagtens se, selvom jeg så måtte rokke frem og tilbage. Jeg tror faktisk også at dem bag ved mig var nødt til det. 😉
   Det er nemt når alt ligger i skyen. Vores revisor, har så gratis adgang og kan løbende følge med, så det er en kæmpe fordel.

   Reply
   • Karin Abildhauge
    11. marts 2015 at 09:35

    Det er dejligt. Det at jeg i dag referer til en regnskabschef der sidder i Randers, og jeg der sidder i Holstebro gør arbejdet lettere, har jeg noget jeg ikke kan gennemskue, så ringer jeg, og han logger på og guider mig, eller indrømmer det ikke var til at gennemskue.
    Når han har været inde og rette noget til sender han bilag til mig og beder mig printe ud og arkivere.

    Reply
    • Catarina
     12. marts 2015 at 06:57

     Det er nemlig super smart at man ikke behøver at sidde det samme sted i landet, for at arbejde sammen eller for at få hjælp. Vi bruger også meget TeamViewer og det fungere bare altid godt. 😀

     Reply
 • Celena
  11. marts 2015 at 11:13

  I think that they plan to always put the big men (who don’t know that they are big!) in the front row 😉

  Reply
  • Catarina
   12. marts 2015 at 06:57

   Hi hi, I’m sure you are correct – because it always happens 😆

   Reply

Skriv en kommentar