Menu
Familieliv

God arbejdsfordeling

I dag tog jeg en time tidligere fri. Det var nu ikke fordi jeg skulle hjem og fise den af og nyde solen, selvom det nu ville have været helt i orden med mig. Nej, campingvognen, som har været til tjek i Vejen, var klar til afhentning og for ikke at haven i den værste eftermiddagstrafik i trekantsområdet og på Vestfyn, kørte jeg fra kontoret lidt før tid.

_DSF4623

_DSF4621_DSF4626~Spirerne blomstre på livet lyst

Efter 3 timer frem og tilbage, landede jeg herhjemme, til et hus der, mens jeg lå kørte “landet” tyndt, var rengjort. Ikke nogen dårlig arbejdsfordelign, hvis du spørger mig. Efter den første kop te og et besøg på “det lille hus”, gik jeg ud og fik vandet alle krukkerne, normalt gør jeg det om aftenen, når solen er ved at gå ned, for det er jo det bedste tidspunkt, men jeg trængte til at bruge kroppen på en anden måde. I alt slugte de omkring 80 liter vand, så det var i den grad tørstige, men temperaturene siger også lidt mere end 20° i skyggen.

Om lidt siger manden der er mad – jeg er faktisk osse ved at været ret så sulten.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  11. juni 2015 at 23:08

  Dejlig arbejdsfordeling. Campingvogn afhentning og rengøringen er begge ting der skal gøres, så må haven vente til imorgen, for det må der så være god tid til 🙂

  Jeg kan ikke sove, vil ikke gå glip af det skønne vejr, kan se der kommer et tilbagefald allerede lørdag.

  Reply
  • Catarina
   12. juni 2015 at 15:39

   Ja, alt er klar til en weekend i hyggens tegn og hvad vi ellers finder på – det er altså slet ikke så tosset. 🙂
   Uha, så kan det være du trænger til en lille lur her i eftermiddag – for det vil da næste være træls at være nød til at hoppe tidligt under dynen, når nu de længe ventede lune sommeraftner er her. 😀

   Reply

Skriv en kommentar