At blive piftet af

12. juni 2015

MigI dag gjorde jeg noget jeg ikke særligt tit gør, i hvertfald er det ikke det foretrukne transportmiddel, til og fra arbejde. I dag gik jeg. Og grunden til gåturen var, at det simpelthen var så dejligt vejer og jeg faktisk rigtig godt kan lide at gå tur. Jeg har kun 2½ km, så der er jo ikke langt og det tager heller ikke lang tid, kun en lille ½ time.

Da jeg gik hjemad (billedet er taget på hjemturen) var jeg vel nået omkring halvvejs, da en bilist bag mig piftede sådan et gadedrengepift. Jeg vendte mig i retningen af piftet og så, at det var Søren der var kommet trillende. Han havde være oppe i byen og ville så se, om han kunne finden en lækker kvinde på vejen hjem. Han var heldig 😉 ifølge hans egne ord.

For øvrig, så blev den nye sommerkjole, jeg købte for længe siden, indviet i dag og den er bare SÅ lækker at have på.

Weekenden er skudt i gang på aller bedste måde og det endda med dejlige sommerlige temperature og en grill som står og venter på at blive brugt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Helle K. 12. juni 2015 at 15:43

  Jeg pifter også, du er toplækker ❤️ hvor heldig for Søren, at det var dig han fandt.

  • Reply Catarina 12. juni 2015 at 15:53

   Hi hi tak Helle, ja kan kunne helt sikker ikke have fundet noget bedre 😆

 • Reply Liselotte 12. juni 2015 at 17:37

  Man forstår jo ikke, at han var den eneste, der piftede 🙂

  • Reply Catarina 12. juni 2015 at 17:40

   Hi hi, der kom kun et par kvindelige cykellister… så måske derfor 😆

 • Reply Karin Abildhauge 14. juni 2015 at 09:10

  Dit billed udstråler masser af energi og en meget smuk kvinde – Så jeg forstår godt Søren 🙂

  Det var en fantastisk dag i fredags.

  • Reply Catarina 14. juni 2015 at 10:17

   Tak søde. 🙂 Der var også masser af energi og overskud – det var jo fredag og solen skinnede 😀

 • Reply Pernille 25. juni 2015 at 11:08

  Jeg kan også godt lide at gå. Så når cyklen ikke virker går jeg hellere end tager bussen 🙂

  • Reply Catarina 25. juni 2015 at 21:03

   Ja, heller gå en at tage bussen og specielt når det er godt vejr. 😀

  Skriv en kommentar