Menu
Livet

At blive piftet af

MigI dag gjorde jeg noget jeg ikke særligt tit gør, i hvertfald er det ikke det foretrukne transportmiddel, til og fra arbejde. I dag gik jeg. Og grunden til gåturen var, at det simpelthen var så dejligt vejer og jeg faktisk rigtig godt kan lide at gå tur. Jeg har kun 2½ km, så der er jo ikke langt og det tager heller ikke lang tid, kun en lille ½ time.

Da jeg gik hjemad (billedet er taget på hjemturen) var jeg vel nået omkring halvvejs, da en bilist bag mig piftede sådan et gadedrengepift. Jeg vendte mig i retningen af piftet og så, at det var Søren der var kommet trillende. Han havde være oppe i byen og ville så se, om han kunne finden en lækker kvinde på vejen hjem. Han var heldig 😉 ifølge hans egne ord.

For øvrig, så blev den nye sommerkjole, jeg købte for længe siden, indviet i dag og den er bare SÅ lækker at have på.

Weekenden er skudt i gang på aller bedste måde og det endda med dejlige sommerlige temperature og en grill som står og venter på at blive brugt.

8 kommentar

 • Helle K.
  12. juni 2015 at 15:43

  Jeg pifter også, du er toplækker ❤️ hvor heldig for Søren, at det var dig han fandt.

  Reply
  • Catarina
   12. juni 2015 at 15:53

   Hi hi tak Helle, ja kan kunne helt sikker ikke have fundet noget bedre 😆

   Reply
 • Liselotte
  12. juni 2015 at 17:37

  Man forstår jo ikke, at han var den eneste, der piftede 🙂

  Reply
  • Catarina
   12. juni 2015 at 17:40

   Hi hi, der kom kun et par kvindelige cykellister… så måske derfor 😆

   Reply
 • Karin Abildhauge
  14. juni 2015 at 09:10

  Dit billed udstråler masser af energi og en meget smuk kvinde – Så jeg forstår godt Søren 🙂

  Det var en fantastisk dag i fredags.

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2015 at 10:17

   Tak søde. 🙂 Der var også masser af energi og overskud – det var jo fredag og solen skinnede 😀

   Reply
 • Pernille
  25. juni 2015 at 11:08

  Jeg kan også godt lide at gå. Så når cyklen ikke virker går jeg hellere end tager bussen 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2015 at 21:03

   Ja, heller gå en at tage bussen og specielt når det er godt vejr. 😀

   Reply

Skriv en kommentar