Langsomhed

10. juli 2015

…og et lille undskyldning.

Sommerferien_150708

Det er ikke kun os der er gået i totale ferie-mode. Den plads vi er på nu, ligger vitterlig så langt væk fra alfavej og større byer, at selv internetter er langsomt. De fleste af de små pladser som vi kan lide at komme på har internet, men i et begrænset område, fordi det er en helt almindelig linie de har. Det betyder også, at de områder de som regel har internet i, er ved og omkring receptionen/baren og der tilbringer jeg ikke det meste af min tid.

Det er dog også foredele ved sådan, at være afskåret fra at være online hele tiden og det er; at vi virkelig er gearet ned og bare nyder at være på tur, gå ture, spille petanque/bull, bade og læse. Ingen stress og intet vi går glip af, for verdenen fortsætter selvom vi ikke er online.

Derfor er min feedreader også temmelig fyldt, men på et tidspunkt, når jeg nok igennem de vigtigste af bloggene og får læst og kommentereret.

Her på min egen blog, bliver der også kun skrevet tidlig morgen, da det egentlig er hyggelig lige at smutte op og sidde og være på i det omfang det nu kan lades sig gøre, mens jeg drikker den første kop te.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 10. juli 2015 at 16:11

  Det at koble af, altså ikke være online 24/7 er meget sundt. At læse, trave ture, og bare nyde er vidunderligt.

  • Reply Catarina 11. juli 2015 at 08:29

   Det er i hvertfald dejligt og nu er vi nået dertil, at vi ikke ved hvilken ugedag det er og det er for os, lig med, at vi er gearet helt ned :-d

 • Reply Layoni Ansen 11. juli 2015 at 15:53

  Ej hvor må det bare være en dejlig følelse, bare at være FRI , og gøre lige som det lyster en 🙂 det glæder jeg mig til og prøve om 4 år og 4 måneder præcis, til jeg går på efterløn 🙂 rigtig dejlig ferie til Jer 🙂

  • Reply Catarina 12. juli 2015 at 15:45

   Vi glæder is også til den tid hvor vi får af, men lige nu nyder vi nuet og ferien og tænker slet ikke over andet end hvad har vi lyst til lige nu og her. Det er det dejlige ved ferie og når vi går fra, bliver det som at have ferie hele året 😀

  Skriv en kommentar