Menu
Livet

7 år med en babynumse i ansigtet

Jeg synes måske det var ved at været tid til en lille opdatering på mit “hud-projet” som jeg startede for over 7 år siden. Dengang besluttede jeg at prøve noget helt nyt til min hud. Jeg havde tidligere læst, at mange brugt forskellige olivenolier og andre produkter kan køkkenregionerne, til at fjerne mack-up og jeg havde da også prøvet det, og det virkede faktisk. Men et eller andet sted, var det altså lidt for underligt at gå i køkkenet og hente olivenolie for at rense makeup af.

Men så kom jeg til at tænke på, dengang jeg stadig havde en lille baby, der skulle i bad, der fik vi alle at vide, at vi selvfølgelig ikke skulle bruge sæbe, men i stedet dryppe 10 dråber babyolie i badevandet. Og sønnike fik en endnu (hvis det næsten er muligt for babyer at få), blødere hud af den behandling. Jeg købte en babyolie med aloe vera og brugte så den til at fjerne makeup med. Efter noget tid kun med den som afrenser opdagede jeg at min hud faktisk var super lækker. Derfor prøvede jeg, at gøre det samme om morgenen, altså dryppe en 10-20 dråber babyolie på et par vat-rundeller og smører det i ansigtet som erstatning for den dagcreme jeg havde på daværende tidspunkt. Efter et par minutter, kunne jeg så lægge makeup på.

Det fungerede så godt, at jeg efterfølgende, forærede alle mine cremer væk. Det betyder så også, at jeg nu, igennem mere end 7 år, kun har brugt babyolie som dagcreme, natcreme/afrenser og dermed har sparet en masse gode danske kroner og samtidig har en dejlig blød hud, som ikke er fedtet, som mange ellers tror, indtil de rent faktisk ser- og røre ved min hud.
Jeg har, der ud over, også brugt babyolie efter badet, det fungerer sådan at jeg, mens jeg endnu er våd, smører hele kroppen ind i babyolie og så dupper mig tør med håndklædet.

Min hud er næsten som en babynumse, så jeg er ret så glad.

Den eneste creme der får lov til at komme på min hud, er solcreme, men den ryger af igen så snart jeg går i bad.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Gitte
  15. september 2015 at 16:54

  Haps, det gode råd napper jeg lige. Bukker og takker. Mine cremer til henholdsvis dag og aften er ved at slippe op, men jeg har da en fantastisk økologisk mandelbody olie. Den får straks udvidet sit kompetenceområde til også at pleje ansigtet. Men må jeg være så fri at spørge……. Hvad renser du så a sigtet af i?!

  Tak for super godt råd, og dejlig aften (bouna seranata) til dig
  Ciao Cisco Gitte

  Reply
  • Catarina
   16. september 2015 at 16:55

   Jammen, velbekomme Gitte, jeg er glad for at du overvejer at bruge rådet. 🙂
   Jeg bruger kun babyolie til både afrense og som creme, så det er fro mig et alt-i-et produkt 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  16. september 2015 at 07:12

  Jeg har gjort det samme i ansigtet, ikke som afrensning, da jeg ikke benytter foundation, makeup, du ved jo hvorfor, men til min hud, der bliver meget tør af al den sved jeg udskiller.
  Har lige et spørgsmål til kroppen, her bruger jeg skrub creme/sæbe, har ikke selv været i gang med at lave noget selv, har du det? eller gør du som jeg, køber en der er godkendt efter alle kunstens regler.
  Det er dejligt at have fundet et alternativ til alle de dyre produkter, og det har en så givende effekt.

  Reply
  • Catarina
   16. september 2015 at 16:57

   Jeg bruger også sjældent foundation, men derfor afrenser jeg huden alligevel for det skidteras der kommer i løbet af dagen og selvom jeg har vasket med vand, så er det utroligt hvad der stadig er tilbage og kan ses på vatrundellen, når jeg har været over med olien 🙂
   Jeg bruger nogle gange Sørens kafferester blandet med, ja du gætter det nok, babyolie og det virker super fint 😀

   Reply
 • Layoni
  16. september 2015 at 16:25

  Det råd skal bestemt afprøves 🙂 og priser mig stadig lykkelig over jeg betemte mig for at følge din blog Catarina 🙂 for har prøvet en del af dine råd og opskrifter igennem, og er bestemt ikke blevet skuffet 🙂 så tak for du giver dine ideer og råd videre 🙂

  Reply
  • Catarina
   16. september 2015 at 16:59

   Lige de første par minutter, kan du sikker få følelsen af at være lidt fedtet, men det forsvinder hurtigt og jeg kan klare badet, olien og makeuppen samt håret på 15-20 minutter 😀
   Dejligt at du føler du får lidt med ved at læse med her. Jeg synes det er dejligt at dele og fortælle andre om diverse gode oplevelser jeg har med forskellige ting og havd jeg finder på med mad. 😀

   Reply
 • Celena
  19. september 2015 at 15:06

  I mostly use coconut oil and don’t have to spend lots of money on face products! Thanks for sharing your trick? Is there a brand that you like the most? God weekend til dig xox

  Reply
  • Catarina
   19. september 2015 at 17:18

   Your welcome Celena. 🙂
   I tend to use Baby oil with aloevera from Johnson & Johnson 😀

   Reply
 • TG
  14. april 2021 at 12:38

  Hejsa
  Bruger du stadig samme produkt:)? Jeg kan nemlig ikke finde det nogen steder i Danmark. På forhånd tak 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. april 2021 at 21:28

   Hejsa
   Jeg bruger nu den babyolie jeg kan fine og nogle gange når jeg er løbet tør, så napper jeg olivenolien fra køkkenet. Men altid olie og ikke andet og det nu i ….. ja mange år 😀

   Reply

Skriv en kommentar