Menu
Livet

Nogle gange kan jeg godt være en gris

DSCF6152

Arbejdsdagen har været travl, men det hindrede mig ikke i gå til tiden. Så da sidste minut rindende ud, pakkede jeg sammen og tog hjem. Herhjemme ventede ikke anden en selvlavet te og tid. Tiden er blevet brugt på bloglæsning og forberedening af aftensmaden til Søren og jeg. Det er ikke de store kulinariske micheling stjernede retter der står på menuen sådan en onsdag, hvor ugideligeden også er brudt ud i lys luge. Vi skal såmænd bare have den gode kødsovs med masser af grøntsager i, sammen med grov økologisk spaghetti. Og er jeg en gris, hvad jeg helt sikkert er, så kommer jeg garenteret en god skvis ketchup på min portion, og det oven på parmesanosten. Mums.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  16. september 2015 at 21:50

  Mums – Så lækkert, er selv lidt en gris med ketchup (har fundet en der smager fantastisk og uden sukker, det tog sin tid). Den revne ost kan også være lige i overkanten, derfor er der også grønt både i kødsovsen og ved siden af 😉

  Reply
  • Catarina
   17. september 2015 at 09:53

   Indimellem er det altså bare lækker at spise ketchup og specielt på spaghetti. Godt at du har fundet en uden sukker 🙂

   Reply
 • Helle K.
  23. september 2015 at 10:57

  Du er bare et menneske 🙂 jeg har det desværre svært med grov spaghetti – for at være ærlig – så kan jeg slet ikke lide den og det er lidt surt, men til gengæld kan jeg lide grove nudler 😉 men det er nu ikke noget jeg går i spåner over, jeg spiser bare den alm. pasta.

  Reply
  • Catarina
   23. september 2015 at 19:12

   Tidligere kunne jeg hellet ikke lide den grove spaghetti, men det kan jeg godt nu. Til gengæl spiser jeg ikke meget andet pasta, da jeg ikke er så vild med dem 😉

   Reply
 • Helle K.
  24. september 2015 at 14:19

  Jeg skal nok bare øve mig 😉

  Reply
  • Catarina
   24. september 2015 at 18:30

   God at høre Helle 😀

   Reply

Skriv en kommentar