Menu
Familieliv

Aktiv weekend

Nu kan jeg vist godt tillade mig at læne mig tilbage og bare nyde resten af søndagen, uden så meget som at lave en fløjtende fis. Weekenden er blevet brugt effektivt. Huset er blevet gjort hovedrent, vinduerne er blevet vasket, både indvendigt og udvendigt, vasketøjsskufferne er tomme.

DSCF6161

Jeg har vist også efterhånden indstillet mig på, at efteråret er kommet til Danmark og dermed bliver der heller ikke til ret mange flere dage, som kan nydes på terrassen, uden at skulle have et lille tæppe med. Terrassemøblerne får dog stadig lov til at blive udenfor, for jeg lader mig gerne overraske og så jeg klar med tæppe og te. Græsplænen er blevet slået (med et stort blåt mærke lige under knæet som bevis… av for sytten da), måske det også er ved at være en af de sidste gange det skal have en tur med plæneklipperen. Der er der kun de sidste krukker og dahliaerne, som stadig blomstre, tilbage i bedene, samt forhavens stauder der mangler, men alt det får lov til at stå til sidste øjeblik.

DSCF6163

Jeg kan også se, at jeg inden længe skal have saftkogere frem igen, for alle hyldene er ved at være klar til at blive omdannet til saft. Saft der skal nydes igennem vinteren og få drømmende om sommer os sol til at være føles nærværende.

DSCF6173

Lige nu står der dog en stor gryde med blommer og småprutter på komfuret, det kommer til at enden med en solid omgang blommegrød, som vi og især Søren jo holder så meget af.

Weekend og søndag er dejlig og specielt i solskin.

12 kommentar

 • Pernille
  20. september 2015 at 21:41

  Jo, det lyder bestemt som om du kan holde et velfortjent hvil. Det er skønt når alting er klaret og benene kan smækkes op 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. september 2015 at 06:23

   Det har været en dejlig weekend hvor der også har været plads til hygge og oplevelser uden for matriklen 😀

   Reply
 • Celena
  21. september 2015 at 00:19

  It still sounds so cosy! Glad you had an effective weekend! Wishing you a good week xox

  Reply
  • Catarina
   21. september 2015 at 06:23

   I rely have been a fab weekend both here on the plot and outside the plot. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  21. september 2015 at 07:09

  Skøn weekend, fordelt med masser af praktiske to do i hjemmet, og med plads til at nyde det er gjort.
  Jeg kan fornemme den hyldtoddy der vil blive nydt en kold og mørk vinter aften, en der slår en forkølelse, en halsbetændelse eller lignende af vejen.
  Det med at slå græs, om det er ønsketænkning at græsset stopper med at gro, hm, jeg husker at min far var ude at slå græs den 24 dec. og det var blevet gjort flere gange i dec.
  Nu er hverdagen så småt gået i gang, vejrguderne opfordre til gummistøvler og regntøj.

  Reply
  • Catarina
   22. september 2015 at 16:17

   Den har virkelig været dejlig og bare det at nå så meget samtidig med at der også har været tid til masser af hygge, er skønt. 🙂
   Jeg glæder mig til saften og også det at lave den. 🙂
   Jeg håber så sandelig ikke at jeg skal slå græs helt indtil jul, det er for mig, lige en kende i overkanten.

   Reply
 • Gitte
  22. september 2015 at 15:58

  Sikke skønne billeder af din have. Med et tæppe kunne jeg snildt sidde der i timer og bare sumpe.
  Håber du havde en dejlig sumpesøndag i disse vidunderlige omgivelser og tak for skønne fotografier 😍😍😍😍😍😍😍😍
  Gitte
  http://Www.weih.dk

  Reply
  • Catarina
   22. september 2015 at 16:22

   Det er altid dejligt at være i haven og jeg nyder at lade tankerne flyve når jeg er derude. 😀

   Reply
 • Helle K.
  23. september 2015 at 10:55

  prøve

  Reply
  • Catarina
   23. september 2015 at 19:02

   Og det virkede 😀

   Reply
 • Helle K.
  24. september 2015 at 14:27

  Heldigvis 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. september 2015 at 18:33

   😀

   Reply

Skriv en kommentar