Menu
Familieliv

Dejlig lørdag

DSCF6197DSCF6199Lørdag startede virkelig tidligt. Jeg vågnede allerede 4:30 og var faktisk frisk og udhvilet, men jeg synes nu alligevel at det var en kende for tidligt at stå op. Så jeg prøvede at se om jeg ikke kunne sove. En halv times tid efter, stod Søren op, men jeg synes stadig det var for tidligt og prøvede endnu engang at falde hen. Det må jeg sige lykkedes, for jeg vågne først igen kl 7:30??? Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har sovet så længe. Efter at have nusset lidt rundt herhjemme og få handlet lidt ind, besluttede jeg mig for at Søren skulle med en tur til “Thailand” til en sen frokost. Til frokosten fik vi prøvet noget ny, nemlig Ginger Beer, den alkoholfri, den er faktisk ganske ok og smager slet ikke af øl, men mere en sodavand. Efter den sene frokost, gik vi lidt rundt i Odense og bare nød det gode vejer. Det har i det hele taget været en dejlig dejlig lørdag og vi har endda også snakket om den kommende efterårsferie og om alt det vi kunne finde på.

Nu vil jeg nyde en stille lørdag aften med manden, inden jeg i morgen har et par aftaler fra midt formiddag.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. september 2015 at 08:29

  Jeg må sige jeg blev overrasket over du kunne sove så længe, for dig er det jo næsten midt formiddag 😉

  Hvor ser de tallerkener bare lækre ud. – Den øl må jeg prøve – Har ofte nydt en ginger ale sodavand, det er nu flere år siden sidst, da den ikke er sukkerfri.

  Reply
  • Catarina
   28. september 2015 at 12:42

   Jeg var slv overrasket og heldigvis ikke rundt på gulvet, men bare dejlig udhvilet. 🙂
   Det er bae sån lækkert og Søren mener også at det er som at være derover 😀

   Reply

Skriv en kommentar