Menu
Dagligdagen / Familieliv

Aktiv hyggelig søndag

Natten til i dag, har jeg sovet vildt godt, ja faktisk har jeg sovet lidt mere end 9 timer!!! Da jeg endelig vågnede, var dagen allerede godt igang og jeg smuttede under bruseren, blot for at komme i tanke om en cykeltur der ventede forude. Jeg kom afsted og på den times tid turen tog, blev set mangt og meget. Da cykelturen var til enden, smuttede jeg forbi mine forældre for lige at sige hej og drikke en kop te sammen med dem.

Da jeg satte næsen hjemad, var klokken ved at være over middag og hjemme ventede Søren med en te, som vi satte os på terrassen og drak. Siden den te på terrassen, har vi nusset rundt og fået nået et par småting herhjemme. Et madbrød med hakkede oliven-, hvidløg og soltørrede tomater,er lige kommet på grillen, da vi vil lige have brugt det sidste gas, inden flasken skal ombyttes.

DSCF6201

Nu vil jeg gøre klar til en nat, som mere eller mindre, skal tilbringes i vågen tilstand med kameraet klar, for jeg skal selvfølgelig opleve og fotografere supermånen i nat, og hvis der ikke kommer skyer som tager udsynet, tror jeg at der er gode chancer for et par billeder. Det siges at supermånen, hvilsket vil sige, at månen er meget tæt på jorden og samtidig være fuld og blive rød af formørkelsen, ikke kan opleves igen før år 2033 og det er der jo pænt mange år til.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  28. september 2015 at 08:32

  Lækkert madbrød – Velbekomme.
  Håber du har fået lidt i kassen af denne superblodmåne. Så en status opd. om dis. Her var der også diset, og jeg havde glemt det, men nåede lige at fornemme noget rødt deroppe bag disen.
  Ønsker dig en dejlig arbejdsuge.

  Reply
  • Catarina
   28. september 2015 at 12:44

   Jeg fik lidt billeder, men som du kan se, så blev det diset lige som den skulle til at være rød, så dem fik jeg ikke nogen af. Men jeg må da bare prøve igen om 17 år 😉
   Også en god uge til dig 😀

   Reply

Skriv en kommentar