Når man bare ved at det bliver solskin

29. september 2015

De sidate par dage har virkelig budt på rigtig efterårs vejr, selvom kalenderen endnu ikke skriver efterår, så er det helt bestemt ankommet. Altså det der pæne efterårsvejr, hvor solen skinner fra en skyfri himmel, selvom det er lidt køligt. Specielt om morgenen er det udbredt og det ses også på alt den dis der ruller ind over matriklen og det omgivende landskab.

DSCF6326

DSCF6327

Lige nu, at det også er muligt, at se alle de spind edderkopperne laver. Og her til morgen var ingen undtagelse. Der er simpelthen vildt mange og de er over alt. Jeg bryder mig, som nogen ved, slet ikke om edderkopper, men jeg har med årene lært, at leve med dem, vel om mærket udenfor. Jeg har endda, de sidste små ti år, nydt at fotografer dem i deres spind, hvis bare de ikke bevæger sig, for så hopper jeg altså af forskrækkelse.

Nu vil jeg lave mig endnu en kop te og se frem til en tirsdag der byder på en cykeltur.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 29. september 2015 at 07:58

  Jeg er vild med dit spin – holder selv meget af det smukke håndværk de små edderkopper kan gøre i kombination af de lave temp. om natten, fugt og lys.
  Ønsker dig en vidunderlig dag, her var himlen smuk rød mod øst da jeg vågnede og nu har solen fået kraft.

  • Reply Catarina 29. september 2015 at 08:32

   Jeg synes også det ser flot ud også selvom det er lidt rodet 🙂
   Du ønskes også en dejlig dag med forhåbentlig masser af sol.

 • Reply Pernille 4. oktober 2015 at 19:49

  Uanset om man kan lide edderkopper eller ej, synes jeg også at morgendug og solskin på spind er afsindig flot 🙂

  • Reply Catarina 5. oktober 2015 at 07:34

   Lige præcis Pernille 😀

  Skriv en kommentar