Menu
Livet

Lektielæsning

Jeg elsker altså at sove i campingvognen og ikke mindst at vågne op i den og med det samme træde uden for døren i den friske luft. Men jeg holder nu også meget at min seng herhjemme og i nat har jeg sovet lige så godt som de sidste 7 nætter. Jeg har dog sovet længere og tillod mig at ligge og snue lidt længere end jeg gør når vi er afsted med vognen.

DSCF6611 copy

Søndag er opladning til en ny uge, som helt sikkert byder på mange dejlige stunder. Men det er også en uge, hvor jeg skal have læst op på det franske. Da jeg jo ikke var til franskundervisning i onsdags, havde jeg aftalte med en af mine medstuderende, at hun sendte mig en sms med hvad vi havde for, til onsdag efter efterårsferien. Mens Søren har afleveret campingvognen, har jeg siddet og øvet franskegloser og læst op for mig selv. Det går fremad, men der skal meget mere øvelse til, for at jeg er klar til onsdag efter ferien, for det er allerede ret så svært.

Lige nu holde jeg en pause, men om lidt, vil jeg igen være at finde ved langbordet og de franske gloser.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena
  12. oktober 2015 at 00:15

  Hope you enjoy your homework 😉 La vie est belle xox

  Reply
  • Catarina
   12. oktober 2015 at 07:36

   I do Celena and I’m getting beter and better 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  12. oktober 2015 at 08:10

  Det bliver så dejligt at få den “korrekte” udtale på, få fjernet “gamle” vaner fordi det var vist sådan det hed, tror jeg nok.

  Det er så hyggeligt du er kommet i gang med fransk, det er så smukt, synes jeg. Faktisk synes jeg de 3 middelhavs sprog hver for sig er smukke, fransk, spansk og italiensk. Men mig som sprogspadser, kan knapt engelsk, skal vist ikke udtale mig. (hihi).

  Reply
  • Catarina
   12. oktober 2015 at 16:34

   Det der er fedt ved at gå på det her hold (sikkert også andre) er, at vi har fået en cd med alle kapitlerne oplæst på og det foregår i et roligt tempo, så selv herhjemme kan jeg tjekke udtalen. 😀
   Det er et smukt sprog og jeg giver dig ret, de 2 andre er også smukke og jeg har for sjovt joket med herhjemme at nu tager jeg 5 år med fransk, derefter 5 år med spansk og til sidst 5 år med italiensk – så kan jeg vist klare mig 😆

   Reply

Skriv en kommentar