Så blev den overstået

12. oktober 2015

Jeg har altid sådan en spænding i maven, den første arbejdsdag efter ferien. Det er lige som at møde ind på et nyt job, bare i mildere for. Spørgsmålene der trænger sig på sådan en morgen er, hvor mange mails ligger der og venter, har der hobet sig en masse arbejdsopgaver op, som alle haster osv. Men jeg er skide heldig at have fantastisk kollegaer, det fandt jeg allerede ud af da jeg kom til bage efter de 3 ugers sommerferie og nu også denne. Der ligger minemalt og aldrig noget som egentlig skulle have været færdigt i sidste uge. Det er altså skønt at møde ind og bare tage fat fra en ende af, uden stress og jag.

Downton

Nu sidder jeg veltilfreds og nyder en stor te og om lidt vil jeg kaste mig over afsnit 4 sæsons 6 af Downton Abbey.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Susanne 12. oktober 2015 at 17:55

  Dejligt med gode kolleger. 🙂
  Jeg har lige set afsnit 4 her i eftermiddag 😉

  • Reply Catarina 12. oktober 2015 at 19:11

   Det er det bestemt Susanne.
   Den er altså bare god og jeg glæder mig til den hver mandag 😀

 • Reply Karin Abildhauge 13. oktober 2015 at 06:50

  Det lyder som en drømme arbejdsplads. Så skønt for dig, med så fantastiske kollegaer. Tænker stadig på, hvor godt det var du trak dig, og tog springet til dette.
  Jeg venter stadig til 1 afsnit af Downton Abbey, den begynder på lørdag på DR1.

  • Reply Catarina 13. oktober 2015 at 15:36

   Det er fantastisk at have kollegaer som tænker på én når man ikke er der og ja, det er et fantastisk bytte jeg gjorde. 😀
   Øjj, er det allerede på lørdag den kommer i dansk tv – måske jeg skal sætte mig og se den igen 😉

  Skriv gerne en kommentar