Lige om lidt bliver alting meget sjovere

DSCF6620 copy

Ja, det hed det stykke, jeg og et par veninder, var inde og se på Teater Momentum, Odenses “lille storbyteater”, som ligger nede ved til Mukemose og Havhesten. Vi havde sat hinanden stævne en time før stykket, da de i foyeren har en lille café. Der sad vi så og opdaterede os på vores alles ferier.

DSCF6622 copy

Jeg vil så sige, at stykket på ingen måde appelerede til mig og jeg følte i den grad at tiden var laaaang. Jeg tog mig flere gange i at sidde og kikke på klokken, med håbet om at stykket snart ville være forbi.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke om de unge skuespiller selv synes det var noget der talte til dem, men det gjorde de nu nok, for ellers havde de vel ikke takket ja, til rollerne.

Det her er havd Henrik Lyding fra Jyllands-Posten skrev om stykket:

En skarp, rørende og hjertevarm oplevelse at se fire unge mennesker famle sig gennem følelsen af forladthed, parret med længslen efter kærlighed i Lone Hørslevs digte, der danner den tekstlige bund i denne lyrik-teaterkoncert… Forestillingens kup er, at instruktøren og koreografen Jacob Stage lægger et bevægelsesmæssigt lag oveni ordene… Denne forening af ord, krop, musik og scenisk drømmehus skaber et magisk og suggererende lille univers, hvor digterens verbale tristesse blander sig med betragterens store fornøjelse over det visuelle.

Lige om lidt bliver alting meget sjovere, hed stykket jo, men jeg synes ikke det blev sjovere før end det sluttede.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
7 thoughts on “Lige om lidt bliver alting meget sjovere”

 • Godt du og “tøzerne” hyggede jer før forestillingen 😉

  har før selv oplevet det at en anmeldelse og stjerner er i top, og jeg så bliver dybt skuffet, og modsat ved få stjerner har jeg armene højt oppe.

  • Ja det var det Karina og vi morede os også over det bagefter, da vi lige stod udenfor og hilste af.
   Som regel lytter jeg ikke efter anmelderne og denne her så jeg faktisk også først i går, da jeg kom hjem, hvor jeg søgte efter nogen, men alle jeg fant var lige så positive som denne. Så jeg konkludere at jeg vist bare ikke er til den slags. 😉

 • Det lyder meget intellektuelt , jeg tænker at det nogle gange kan dække over noget ingen egentlig kan forklare, lidt ala kejserens nye klæ’ 😊
  Men når det så er sagt kan det jo være meget godt at opleve noget som måske er udenfor ens egen verden, det kan jo godt tilføje nye vinkler, men det kan også blive for mærkeligt 😕

  • Det er rigtig sundt at prøve/se/høre noget andet en det man normalt oplever, men det her var lige en smule for langhåret og meget “uforståeligt” 😀 Men inden stykket hyggede vi os 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.