Menu
Livet

Lige om lidt bliver alting meget sjovere

DSCF6620 copy Ja, det hed det stykke, jeg og et par veninder, var inde og se på Teater Momentum, Odenses “lille storbyteater”, som ligger nede ved til Mukemose og Havhesten. Vi havde sat hinanden stævne en time før stykket, da de i foyeren har en lille café. Der sad vi så og opdaterede os på vores alles ferier. DSCF6622 copy Jeg vil så sige, at stykket på ingen måde appelerede til mig og jeg følte i den grad at tiden var laaaang. Jeg tog mig flere gange i at sidde og kikke på klokken, med håbet om at stykket snart ville være forbi. Jeg kunne ikke lade være med at tænke om de unge skuespiller selv synes det var noget der talte til dem, men det gjorde de nu nok, for ellers havde de vel ikke takket ja, til rollerne. Det her er havd Henrik Lyding fra Jyllands-Posten skrev om stykket:
En skarp, rørende og hjertevarm oplevelse at se fire unge mennesker famle sig gennem følelsen af forladthed, parret med længslen efter kærlighed i Lone Hørslevs digte, der danner den tekstlige bund i denne lyrik-teaterkoncert… Forestillingens kup er, at instruktøren og koreografen Jacob Stage lægger et bevægelsesmæssigt lag oveni ordene… Denne forening af ord, krop, musik og scenisk drømmehus skaber et magisk og suggererende lille univers, hvor digterens verbale tristesse blander sig med betragterens store fornøjelse over det visuelle.
Lige om lidt bliver alting meget sjovere, hed stykket jo, men jeg synes ikke det blev sjovere før end det sluttede.

7 kommentar

 • Karin Abildhauge
  14. oktober 2015 at 16:03

  Godt du og “tøzerne” hyggede jer før forestillingen 😉

  har før selv oplevet det at en anmeldelse og stjerner er i top, og jeg så bliver dybt skuffet, og modsat ved få stjerner har jeg armene højt oppe.

  Reply
  • Catarina
   14. oktober 2015 at 18:33

   Ja det var det Karina og vi morede os også over det bagefter, da vi lige stod udenfor og hilste af.
   Som regel lytter jeg ikke efter anmelderne og denne her så jeg faktisk også først i går, da jeg kom hjem, hvor jeg søgte efter nogen, men alle jeg fant var lige så positive som denne. Så jeg konkludere at jeg vist bare ikke er til den slags. 😉

   Reply
 • Marina Nothlev
  15. oktober 2015 at 16:05

  Det lyder meget intellektuelt , jeg tænker at det nogle gange kan dække over noget ingen egentlig kan forklare, lidt ala kejserens nye klæ’ 😊
  Men når det så er sagt kan det jo være meget godt at opleve noget som måske er udenfor ens egen verden, det kan jo godt tilføje nye vinkler, men det kan også blive for mærkeligt 😕

  Reply
  • Catarina
   16. oktober 2015 at 06:33

   Det er rigtig sundt at prøve/se/høre noget andet en det man normalt oplever, men det her var lige en smule for langhåret og meget “uforståeligt” 😀 Men inden stykket hyggede vi os 😆

   Reply
 • Celena
  17. oktober 2015 at 13:57

  At least you got to have fun with your friends! Looks cosy anway xox

  Reply
  • Catarina
   17. oktober 2015 at 15:55

   That exactly what we where thinking 😀

   Reply
 • Chicago here we come – Catarina
  23. oktober 2015 at 17:34

  […] gang fuld af dejlige overraskelser. I sidste uge var jeg jo med et par veninder inde og se et noget tvivlsomt teaterstykke og det synes han var lidt synd for mig, så han har bestilt billetter til forestillingen Chicago […]

  Reply

Skriv en kommentar