Menu
Maldiverne

Med speedbåd fra lufthavnen

Da vi landede på Gan, blev vi modtaget af strålende solskin. blå himmel og 30°. Ankomsthallen var lille bitte og der sad to toldere ved hver deres skrank, lige foran det de to bagagebånd der var. Da vi sad oppe foran i flyet, var vi også nogle af de første der kom ind og igennem tolden. Nu skulle vi så bare vente på vores bagage, som vi kunne se var ved at blive taget ud af flyet, som stod lige uden for vinduerne ved ankomsthallen.

Der gik en halvtimes tid før bagagen kom hvorefter vi skulle have den gennemlyst, inden vi kunne gå udenfor og blive registreret af et par guider. Vores bagage skulle samles sammen og den ville så senere blive fragtet over til øen. Vi andre, fik hver en frisk kokosnød og blev bedt om at gå ca. 500 m ned til havnen, hvor der lå små speedbåde klar til at fragte ca. 10-15 passagere over til øen.

Maldiverne_20160323_016 copy

Efter små 10 minutters sejlads, ankom vi til øen Herethera og blev budt velkommen, men inden vi kunne live kørt med golfvogne ned ti vores værelser, skulle de lige have en fotokopi af vores pas. Det gik forholdsvis hurtigt, da vi jo ankom i små grupper. Vi fik henvist en lille golfvogn og så blev vi ellers kørt ned til vores bungalow.

Maldiverne_20160323_017 copy

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  25. marts 2016 at 00:06

  Hvor er farverne fantastiske, vand og himmel, tror jeg er lidt misundelig 😉.
  Det er ikke til at forestille sig hvor lille lufthavnen etc er, men ved jo godt der ikke er plads til en som Frankfurt eller større 😉
  Ønsker dig/jer en fortsat god ferie.

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2016 at 01:36

   Farverne er præcis som dem vi har set på postkort og fra film og sandet, som er aflejringer af koraler, er så hvidt at det til tider næsten gør ondt i øjnene at kikke på når solen skinner på det. Alt sådan noget er vist bare småt her, men meget hyggeligt 🙂

   Reply
 • Mette
  25. marts 2016 at 07:05

  Hold nu op det vand ser indbydende ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2016 at 01:40

   Vi fik et chok da vi kom i, for det er varmere end hvad vi regnede med, næsten for varmt, for der er ikke noget her, der hedder en kølig dukkert. 😀

   Reply
 • Layoni
  25. marts 2016 at 08:06

  Wow 🙂 det bliver en dejlig ferie 🙂 lækkert du lader os følge med, og kan sidde her i “kulden” og drømme os ned til varmen 🙂 dejlige billeder, og glæder mig til at se mange flere 🙂

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2016 at 01:43

   Her er vidunderligt Layoni og vi nyder rigtig at få varmen helt ind i knoglerne. 🙂
   Internettet her er gratis, men det er vildt langsomt og det er desværre kun meget tidlig morgen eller der hvor de fleste er gået til aftensmad at det er muligt at uploade noget, så det bliver så kun der der sker noget, hvis jeg husker det. 😉

   Reply

Skriv en kommentar