Menu
Maldiverne

Smuk med smuk på

Da vi låste døren til vores bungalow op og kikkede ud af vinduet fra soveværelset, følte vi os virkelig som var vi i paradis.

Undskyld rodet på de næste billeder, men vi er jo ligesom flyttet inde.

Det er sådan nogle dejlige bungalows alle har og selvom vi er to, så er der mee end rigelig plads til at vi ikke føler at vi klister til hinanden.

Maldiverne_20160324_022 copy

Tilbage til ankomsten… Vi havde fået at vide at vores kufferter ville komme inden for to timer, maks to en halv time, så det så vi selvfølgelig frem til, for vi havde kun lige badetøj og en almindelig sommerkjole med i håndbagagen og jeg havde allerede gjort min kjole alvorligt våd (jeg skiftede til kjole i flyet, lige inden vi landede), da jeg ikke kunne vente med at prøve vandet uden for vores bungalow, og der selvfølgelig lige kom en pæn stor bølge. Sådan an det gå, men der var jo ingen ko på isen, da kufferterne ville ankomme inden vi skulle op og spise. Vi skiftede til badetøj og cyklede (vi har alle fået stillet en cykel til rådighed, da øen er langstrakt og det for nogen godt kan være lidt langt at gå) op til poolen.

Efter en god stund i poolen, snuppede vi en lille drink, på deres terrasse der vender mod vest og så en smuk solnedgang.

IMG_5877 copy

Da vi kom tilbage til vores værelser for at klæde om, var der stadig ingen kufferter og nu var der faktisk gået over tre timer. Men vi var sultne og derfor tog vi vores flytøj på, bare tær og smøgedebukserne op og kørte op til restauranten.

Maldiverne_20160323_019 copy

Maldiverne_20160323_020 copy

Hold nu op hvor har de meget lækkert mad og jeg må sige, at der er noget for enhver smag også de børn som også er her.

6 kommentar

 • Karin Abildhauge
  25. marts 2016 at 16:06

  Så super lækkert. ❤️
  Vidunderlige billeder der er da ikke noget rod, godt du ikke rejser med yngste min, vi roder ikke ens, så det kan ofte ligne kaos.
  Er det indisk mad der serveres ?
  Håner kufferterne kom inden sengetid.

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2016 at 01:46

   Hi hi, ja, rod difineres jo lidt forskelligt, men når bare der er styr på rodet, så går det nok. 😀
   Det er faktisk meget forskelligt mad vi får, nogle dage er det spansk inspireret, andre indisk, men der er altid og curry og ris. 😀

   Kufferterne var ankommet da vi kom fra aftensmad. Dejligt. 🙂

   Reply
 • Jytte Due
  25. marts 2016 at 16:32

  Hvor ser der skønt ud i jeres feriehjem. Glæder mig til at, at du fortæller mere om øen og måske om, hvad I får at spise? Jeg går ud fra, at der er rigtig dejlig, solmoden frugt at få. Jeg rejser en gang om året til det sydlige Florida, hvor min familie bor. På den kulinariske front er der virkeligt skønne råvarer at få derovre – skønne solmodne tomater fx og ananas og mangoer . Uhm! De smager helt anderledes vidunderligt, når de har fået lov til at modne færdig på træerne, inden de plukkes.
  Ha’ en dejlig påskeferie
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2016 at 01:49

   Her er virkelig dejligt Jytte 🙂 Jeg skal nok fortælle mere om øen og maden, men det bliver måske først når vi engang er hjemme, da internettet er meget langsomt og det næsten er umuligt at uploade noget, med mindre det er vildt tidligt om morgenen, som nu, eller når vi alle er oppe og spise aftensmad. 😉
   Det er faktisk meget forskelligt hvad mad vi får, nogle dage er det spansk inspireret, andre indisk, men der er altid og curry og ris og selvfølgelig frisk frugt til alle måltider.

   Reply
 • Celena
  26. marts 2016 at 14:15

  How beautiful! So glad that you are having a great time! Please send some warm sun…. and a tropical drink would be nice too 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   27. marts 2016 at 01:50

   I have send you som Celena, oping that it dosen’t cool to much down before i arrives at your place. 😀

   Reply

Skriv en kommentar