Menu
DIY

Prøve Knud eller klud

Det er sørme godt at jeg har så mange rester af garn, for så er det muligt for mig at øve mig på hekleriet kunst uden at skulle trævle op hele tiden. Ikke at resultatet er blevet noget at ‘råbe hurra’ over, for prøvekluden er vind og skævt og det tog lige et enkelt spørgsmål på Facebook, for at jeg forstod, at jeg skulle bruge vendemasker for ikke at ende med en trekant.

Men næste prøveklud, som jeg startede på i aftes, blev meget meget bedre og jeg prøvede sågar at lave en muslingekant på to af siderne. Wup wup, det der hækling er ikke så giftig som jeg troede, efter jeg for et par år siden prøvede at lave lidt med hæklenålen.

8 kommentar

 • Mette
  23. juni 2016 at 19:20

  Ha ha… den første kunne ligne noget jeg havde lavet 🙂

  Jeg opgav de hjemmelavede. Havde eller købt garn, men så så, at Søsterne Grene havde fine vaffelvævede karklude til kr. 5.85 pr. stk. Dem købte jeg 10 af 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2016 at 11:31

   Ja, det var ikke helt vellykket, men så kom der styr på maskerne 😀 Jeg strikker ikke klude for at de skal bruges, men fordi jeg vil øve mig inden jeg kaster mig over et tæppe 😉

   Reply
 • Karin
  24. juni 2016 at 06:43

  Der skal leges, det ved jeg om nogen. Og pludselig er der noget der ligner, Og sejt med din muslingekant, den giver en finish 🙂
  Yngste har et par projekter her i juli mdr. da de vil til at lave værelse til børnene. Hun vil lave et tæppe (rundt spot) af zpagetti garn, hun har et til Otto i drengefarver, så lillepigen skal også have. Samtidig vil hun hækle en uro med spilledåse, måske kommer der flere projekter.
  Jeg er blevet sat i gang med sweater/trøjer til dem begge til efteråret 🙂 – Eller var det mig selv der valgte det 🙂

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2016 at 11:33

   Sii, de tæpper er vildt flotte og specielt er de da vildt dejlige som legetæpper på værelset eller hvor ungerne nu leget 😀
   Jeg er allerede begynd på et lille tæppe, eller det er 1/3 størrelse af et tæppet, for jeg vil lige se om det også fungere sådan rigtigt inden ejg kaster mig ud i et par hundrede masker. 😉

   Reply
 • Pernille
  30. juni 2016 at 13:45

  Der er stor forskel på de to. Det er skønt at kunne se fremgang 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2016 at 08:27

   Da jeg først lige havde fanget hvordan det skulle klares, så er det faktisk rigtig let at hækle, lettere end strik. 😉

   Reply
 • Jonna
  9. juli 2016 at 15:29

  Det med at hækkene tog mig også tid før jeg kunne det men er hyggeligt at sidde med. Så du skal nok få lavet et tæppe selv har jeg også lyst til at lave et af tøjstrimler har så meget tøj ikke bruger så kunne være sjovt at se det i et tæppe. Men men er kun blevet ved tanken inu. God weekend.

  Reply
  • Catarina
   10. juli 2016 at 18:43

   Det er nemlig rigtig hyggeligt og heller ikke noget jeg har gjort et meget i, da jeg ikke synes det jeg lavede var pænt og heller ikke kunne finde ud af det. 😉
   Ha’ en god uge Jonna og tak for din kommentar 😀

   Reply

Skriv en kommentar