Menu
Dagligdagen

Lidt fra livets blandede “landhandel”

Cleo

Allerede torsdag aften i sidste uge, kom de unge mennesker forbi til lidt aftensmad inde de skulle videre på deres rejse til Italien. Med sig havde de den lille Cleo-fis som vi har fornøjelsen af de næste par uger. Som tidligere nævnt, så var Cleo jo med på camping til Flyvesandet. Hun er nu igen oppe på dupperne og den massive træthed efter weekenden, har fortaget sig, så vi nu igen kan “kende” hende. Vi hygger os meget over at have hende. Vi får gået nogle dejlige ture og hun stor-nyder, at kunne loppe rundt ude i haven hvor der er så mange, for en hund dejlige- eller fremmede dufte.

Når en læge har en øv-dag

I mandags havde jeg endnu en tid hos lægen. Denne gang skulle vi dels tale om mine blodprøver som jeg fik taget i sidste uge, (og som jeg selvfølgelig allerede selv havde tjekket inden jeg ankom) jeg skulle også havde den nye hormonspiral sat på plads. Jeg havde forinden været på apoteket og købt den ret dyre lille dims (1200,- kr.) og ankom hos lægen lidt før tid. Denne gang var der heldigvis ikke så lang ventetid som jeg oplevede i torsdags, hvor lægeren var så langt bagud at jeg ventede i en time. Mine blodprøver var fine, men et par enkelte var lidt i den lave ende og specielt B12, men ikke heldigvis ikke noget allarmerende. Da snakken var over, skulle jeg så til den ikke så behagelige del af besøget. Lægen er rimelig kompetent, men det hele ville bare ikke helt som hun ville. Efter flere forsøg, hvoraf et par forsøg med en spiral som var pakket ud, og jeg havde ligget der på briksen i hen ved en 1/2 time (og nu var temmelig øm i de nedre regioner), beklage hun og sagde, at hun aldrig tidligere havde oplevet, ikke at kunne få den placeret. Fandens!

Lægen fortalte, at nu var proceduren så sådan, at hun nu havde pligt til, at henvise mig til en gynækolog, som så skulle gøre forsøget. Lægen spurgte mig om jeg helst ville have en kort ventetid eller helst ville ind til Odense. Ja… jeg valgte selvfølgelig den korte ventetid, for det er jo snart ferie for alle, og jeg ville gerne havde klaret det hele inden ferien. Jeg fik en henvisning til en gynækolog i Middelfart og fik at vide, at jeg selv lige skulle ringe og aftale en tid. Da jeg returnerede til kontoret, fandt jeg sedlen frem og ringede til gynækologen. Jeg var heldig, for allerede fra uge 28 og 4 uger frem, holder de ferielukket, men jeg kunne godt lige presse ind, hvis jeg kunne komme den følgende dag. Jeps, selvfølgelig kunne jeg det.

Gynækologen

Jeg mødet op hos gynækologen med en ny spiral, som jeg forinden havde hentet på apoteket, denne gang uden beregning, og blev mødt af en yderst sympatisk mand på min egen alder eller deromkring. Efter en lille snak, kom jeg op på briksen hvorefter han foretog en lille scanning, for at se om at var hvor det skulle være og alt alting var ok. 3-4 minutter lå jeg der på briksen og så var det hele overstået. Yeaaa. Jeg kunne næsten ikke få armene ned da jeg kørte derfra. Dels fordi jeg havde fået en tid så vildt hurtigt og dels fordi alt bare kørte efter bogen uden ‘roden rundt’. Rutinen og kompetencen havde sejret.

6 kommentar

 • Celena
  30. juni 2016 at 04:45

  Just think of yourself as a challenge 😉 Glad everything turned out “healthy” 😉

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2016 at 08:25

   Always Celena and have aways been 😆

   Reply
 • Pernille
  30. juni 2016 at 13:39

  I forvejen er spiralopsætning bare ikke særlig behageligt, men så det så oveni kikser er det slet ikke sjovt.
  Jeg prøvede engang at få sat en op, for at få den hevet ud igen og sat en ny op.
  Gynækologen synes ikke den sad ordentligt, så han prøvede lige igen… Jeg var dårlig i flere timer efter.
  Til gengæld sad den perfekt til den skulle ud igen, og det er jo altid noget.

  Dejligt du kom så hurtigt til og det bare virkede 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. juli 2016 at 08:26

   Det var bestemt ikke den fedeste oplevelse Pernille, men heldigvis lykkedes det til sidst og nu går der en rum tid før end jeg behøver at “ligge og fagre” sådan igen 😉

   Reply
 • Karin
  2. juli 2016 at 08:33

  Dejligt at have besøg, og det så er hele 14 dage, så skal hun nok nå at blive meget forkælet.

  At have en øv-dag og så på en mandag, det er jo præcis som når et produkt er en mandags udgave. Bare surt det lige var dig der skulle rammes.
  Godt resten blev en succes.

  Reply
  • Catarina
   6. juli 2016 at 17:08

   Vi hygger os virkelig med at passe hende og synes slet ikke at det er besværligt. Mandage er ikke altid sagen, men jeg overlevede. 😉

   Reply

Skriv en kommentar