Menu
Familieliv

Alene to

I aftes kl. 22 ankom de to unge mennesker direkte fra Italien for at tage den lille Cleo med hjem til København. De var kørt nede fra Italien, det nordlige Pizza, lidt i 4 i går morges og havde skiftes til at kører mod Danmark, med ikke mange pauser undervej. Det er godt gået, men bestemt ikke noget jeg gider mere. Da jeg var yngre, ja, men ikke nu. Nu hygger jeg mig med at kører til og fra og betragter det hele om ferie. Men jeg kan godt forstå de unge, for arbejdet kalder allerede mandag og så er det rart at have hele søndagen derhjemme og lige får styr på hverdagen.

Vi har virkelig hygget os med at passe den lille uldtot i lidt mere en 2 uger og ja, vi gør det gerne igen.

I dag har formiddagen stået på hovedrengøring, vask og alt der det nu følger i kølevandet på en omgang rengøring. Men nu dufter der skønt og bare det at vide at vide, vi r i bund med ALT, er fedt. Eftermiddagen er blevet brugt på hækling, en bette lur og masser af cykelløb – det har alligevel regnet det meste af dagen, så ingen udendørsaktiviteter til os. Ikke i dag.

Nu er nedtællingen virkelig i gang, for ved ugens udgang, starter ferien og dermed rykker hus og havesitter også herud. Jeg ønsker virkelig at vejret arter sig, så de kan nyde haven, terrasen og det at kunne gå ud og ind som det passer dem. Jeg hepper på det gode sommervejr.

2 kommentar

 • Karin
  11. juli 2016 at 06:39

  Pyha, kører dette stræk “uden” pauser. Det ville jeg kunne da jeg var ung, og tror nu også jeg ville have gjort det, hvis jeg vidste der var arbejdsdag mandag/i dag. Dog lidt trist der skulle siges på gensyn til Cleo.
  Jeg kan godt forstå du gerne ville helt i bund inden ferien, så det dufter dejligt i hjemmet, og er klar til hussitter etc.
  Når din/jeres ferie er godt brugt, og hverdagen begynder, tager jeg hul på min ferie, altså om 27 dage ved dette tidspunkt.
  God arbejdslyst og hverdag.

  Reply
  • Catarina
   12. juli 2016 at 06:05

   Det var vist også lidt sejt, men jeg kan godt forstå at de gerne ville hjem, sådan at de kunne vågne i egen seng og tage dagen som den kommer. Og ja, der blev ret tomt efter den lille Cleo-fis tog hjem og lige noget vi igen skal vende os til.
   Det er dejligt at komme i bund med det hele, så jeg ved at her er “spotless” når hussitterne ankommer.
   Du ønskes også en god uge og inden du får set dig om, så banker ferie også på døren hos dig 😀

   Reply

Skriv en kommentar