Solgt til stanglakrids

12. juli 2016

I går kom min ene kollegas hustru forbi med deres 15 dage gamle søn og for pokker hvor var den lille purk dog nuttet. Jeg var solgt på stedet og dag min kollega, tog den sovende dreng op af hans stol, var jeg ikke sen til at springe til. Der sad vi så i en rum tid, inden jeg måtte give ham videre, da arbejdet kaldte.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karin 13. juli 2016 at 07:49

  Hvor er han vidunderlig lækker. Øv arbejdet kaldte, tror du først ville have givet slip når bette prinsen kaldte på mad ♥

  • Reply Catarina 17. juli 2016 at 08:26

   Han var i den grad en lækkermås og jeg hyggede mig virkelig med at sidde med ham og ja, du har ret, jeg havde ikke givet ham fra mig hvis det ikke var for arbejdet. 😉

 • Reply Celena 13. juli 2016 at 13:57

  How sweet! It makes me consider having another one… for about 2 seconds only 😉 Congrats to your colleague!

  • Reply Catarina 17. juli 2016 at 08:26

   Hi hi, looking forward to here more. 😀

  Leave a Reply