Menu
Camping i Europa / Campingferie 2016

Planere er til for at kunne ændres

2016-07-13 18.13.47 copy

Det var egentlig først meningen, at vi skulle kører på ferie i fredags, men så kom vi til at se, at rigtig mange af delstaterne i Tyskland, begyndte deres ferier netop der fredag, så for at undgå at komme til at kører i kø, jeg valgte at tage fri hele fredagen, sådan at vi kunne kører afsted torsdag så snart jeg kom fra job. Søren havde ferie fra onsdag og havde sørget for at få vores campingvogn hjem, så vi kunne få den pakket, så det var faktisk kun mig “vi” ventede på. Da tidspunktet for vores afrejse var rykket frem, ankom vores hus- og havesittere også en dag tidligere, nemlig allerede onsdag aften. Mens de blev installeret, fandt jeg alt mit habengut frem og fik det lagt i campingvognen – vores lille luksus hotelværelse – som vi kalder den, for det føles virkelig som at have sit helt eget hotelværelse med.

Cyklerne blev tjekket en sidste gang inden de også blev sat på vognen. Nu var vi i den grad, ved at være klar til at indtage sommerferien 2016. Vi havde, som altid, ladet vejrudsigten bestemme, om vores plan med Frankrig også skulle realiseres og det viste sig heldigvis, at vejret på de kanter vi ville besøge, blev lige så fint som vi håbede på. Nu ventede der mig bare en lille let arbejdsdag inde vi skulle afsted og min tålmodighed blev sat på prøve.

4 kommentar

 • Karin
  17. juli 2016 at 08:34

  Og nu er i langt væk far de lave sommer temp., blæsten, de grå farver på himlen og/eller regnen fra selv samme.
  Jeg forstår godt denne beslutning, og dejligt det var muligt.
  Glæder mig til at læse nyt fra dig rundt i ferie Europa med hus på ryggen eller hotelværelset 🙂
  Samtidig har du ramt mig på mit nysgerrige sind, eller har jeg måske allerede svaret mht. din tålmodighed kom på prøve, var det længslen efter at komme af sted, eller er det noget helt andet.
  Endnu engang ønsker jeg dig/jer en fabelagtig ferie

  PS: Glæder mig til i kommer hjem til hverdagen, for så er det min tur (hihi).

  Reply
  • Catarina
   17. juli 2016 at 09:14

   Vi nyder virkelig at have vores eget værelse med os og føler os hjemme uanset hvor vi er. 🙂 Det er SÅ dejligt at kunne gøre og være præcis hvor vi har lyst til og ikke være afhængig af andet end hvad vi selv har lyst til.
   Det var tålmodigheden for at komme afsted der var den største, for når vi sådan går og pakker er ventetiden lang, lidt som børn og julen 😀
   Der kommer mere inden længe, da nettet er en smule mere stabilt her hvor vi er nu – så nu er det dig der må vente. 😉
   Ja, det e rmed at nyde ferien nu, for lige om lidt er den slut for vores vedkommende og så starter di og den går jo også mod som og varme. Det bliver godt 😀

   Reply
 • Celena
  19. juli 2016 at 12:52

  Wishing you a fantastic holiday! xox

  Reply
  • Catarina
   21. juli 2016 at 11:45

   Thanks a lot Celena 😀

   Reply

Skriv en kommentar