Menu
Camping i Europa / Campingferie 2016

Vi har det godt. Send flere penge

Nøj hvor vi dog bare nyder vores ferie. Vi er virkelig gået ned i tempo og vi får slappet HELT af. Vi nyder, at tiden er vores helt egen og er det i mange mange dage endnu. Ferietid er en dejlig opfindelse.

6 kommentar

 • Layoni
  21. juli 2016 at 14:48

  Ha ha, ja penge sender jeg dog ikke ;), men masser af glade feriesmil, og håb om, at I får den lækreste tur ever 🙂 og ville lige fortælle dig, at isen med creme fine, blev ligeså lækker, blot kun med 19% fedt, og jeg snupper gladeligt en lille mundfuld ekstra 🙂
  I ønskes en dejlig ferie 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. juli 2016 at 10:23

   Tusinde tak skal du have Layoni 🙂 Vi har lige siddet og snakket om din kommentar her og det er helt klart noget vi skal prøve. Det gør jo ikke noget at man kan spare lidt på kalorierne ind imellem 😀
   Nyd isen her i varmen 😉

   Reply
 • Pernille
  21. juli 2016 at 20:08

  Skønt. Nyd I bare løs 🙂

  Reply
  • Catarina
   22. juli 2016 at 10:23

   Tak skal du have Pernille 😀

   Reply
 • Karin
  22. juli 2016 at 06:14

  Hvor er det dejligt for dig/jer. Det at komme helt ned i gear og bare stor nyde der ikke er en opgave der driller på jobbet, et møde der skal passe ind i kalenderen, men bare trille ud af sengen og være ude i naturen straks efter, og kunne sige, dagen er min helt egen.
  Tænk sig der er hele 2 uger mere at gøre godt med.

  Reply
  • Catarina
   22. juli 2016 at 10:25

   Det er det bedste ved ferier, man når at komme helt ned i gear og kroppen/hjernen, kobler helt fra 😀
   Håber du nyder sommeren som langt om længe er kommet til Danmark 😀

   Reply

Skriv en kommentar