Smuk og lun søndag

26. marts 2017

Hvor har det dog bare været den mest vidunderlige søndag. Dagen startede tidligt også selvom det nu er sommertid. Det indre ur vil vist bare hvad det plejer. Lige da vi stod på, så det ikke lige ud til at solen ville kikke frem, men da jeg pakkede min taske og tog til spinning, var den ved at kommen igennem skyerne. Da spinning var overstået, kom vi un til en smuk og dyb blå himmel, med kun ganske få skyer ude i horisonten og syld blus på solen.

Da jeg ankom hjemme, havde Søren kastet sig over at få tjekket- og rengjort den store bil, med alt havd det indebæger. Jeg fik smidt det våde sportstøj og satte mig ned foran med en kop kaffe og sludrede med manden, mens han nussede om bilen, som i denne uge, også får skiftet vinter hjulene til sommerhjul.
Det var helt og aldeles vidunderligt. at sidde der i solen og mærke at den allerede har lidt magt, specielt når man som jeg sad i læ.

Resten af dagen er blev brugt på, at nusse rundt, både inde og ude. Vi har også fået kikke lidt på, hvor vi evt. skal tage hen, i den lille forårsferie, som inden længe falder på et tørt sted. Uha som jeg glæder mig til at trille afsted med vores dejlige campingvogn.

Ha’ en god og lys søndag aften.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 27. marts 2017 at 07:05

  En vidunderlig søndag du/I der fik smedes sammen. og det smukke vejr var så fantastisk.
  Det bliver dejligt med et tur med “huset på ryggen” – og kører i om 11 dage når i får fri, så er det muligt at komme godt afsted, og få nogle skønne dage der hvor i lander.
  God arbejdslyst.

  • Reply Catarina 27. marts 2017 at 19:17

   Det var i det hele taget en dejlig weekend og når så vejret bliver så dejligt, så kan man kun blive glad i låget 😀
   Ja, det bliver fantastisk at komme afsted med vores lille hotelværelse 😀

 • Reply Celena 27. marts 2017 at 12:22

  Sounds cosy! I am envious of the tire change 😉

  • Reply Catarina 27. marts 2017 at 19:18

   Hi hi, I totally understand you, but I’m sure that spring is just around the corner. 😀

  Skriv en kommentar