Menu
2017 Påskecamping i Frankrig / Camping i Europa

Langfredag var blå himmel og sol

I går fredag vågnede vi friske og veludhvilede til en smuk blå himmel og masser af sol. Vi havde ikke mange planer for dagen, andet end at der skulle handles ind og hygges med masser af afslapning. Efter morgenmaden, kørte vi ind til byen Tournon-sur-Rhône, som ligger her på den sydlige bred af floden Rhonê, for Intermarché og Carrefour, skulle besøges.

~Vågnede til sol og flot blå himmel

~Dejlig med masser af luft og plads

Jeg er faktisk ikke ret glad for at handle derhjemme. Jeg ser det mest som et nødvendigt onde, når jeg endelig begiver ind i et supermarkede. Derfor er det også meste Søren der står for den del. Her i Frankrig er jeg til gengæld ret så vild med det og elsker at gå op og ned af alle gangene.

~Intermarche

Specielt er jeg vild med alle de friske råvarer man kan købe i deres supermarkedeer. Friske fisk og skaldyr i alle afskygninger, ligesom deres kødafdeling bugner med lækkerier. Jeg bliver SÅ inspireret af, at se det hele ligge fremme.

Da vi endelig var færdige med at få handlet i begge butikker, kørte vi over til Tain l’Hermitage som byen på den anden side af floden hedder. Derover er der nemlig én butik som vi altid skal besøges når vi er på disse kanter. Nemlig Valrhona chokoladeudsalg og fabrik.

~Mig foran Valrhona chokoladeudsalg og fabrik

Jeg elsker chokolade og det i næsten i alle afskygninger og hos Valrhona chokoladeudsalg og fabrik er det muligt at smage på rigtig meget af chokoladen, da skålene strå fremme rundtomkring. Det eneste der afholder én fra at spise i et uendelige, er ens egen samvittigheden. Da vi have smagt alt det vi ville og vist også mere til, fik jeg valgt hvilke lækkerier jeg skulle have med mig denne gang, fik vi betalt og gik ud til solen og de noget lunere temperature end inde i butikken.

~Tid til en dejlig kaffe på en fortovscafé

Efter alt chokoladeindtagelsen, kørte vi tilbage over broen og snuppede en kop tiltrængt kaffe på en af fortovscafeerne. Der var dejligt bare at sidde der og se livet udfolde sig foran os, uden at skulle tænke på andet. Da kaffen var drukket, skyllede vi efter med en lille frisk Radler, inden vi kørte tilbage til campingpladsen, hvor resten af dagen stod på afslapning og hvor eftermiddagen også levnede plads til en lille lur på en times tid.

Det’ skønt at have ferie.

2 kommentar

 • Karin
  15. april 2017 at 16:42

  Det er så spændende med de lækre supermarkeder og deres ferskvare afdelinger. Jeg ved godt jeg ikke må sammenligne med “lille” Holstebro, det gør jeg så, for er sikker på den by i besøgte er mindre, og det at have alle disse valgmuligheder, både fisk og kød, så vildt. Kan godt forstå du nyder disse steder, når du er på camping.
  En tur i disse special butikker med chokolade er så spændende, bare duften, og er det mørkt chokolade gerne omkring det 70%, så må jeg gerne nyde et lille stykke 😉
  Det blev ikke sne her omkring i dag, men som tidligere nævnt en regnfuld en af slagsen.

  Reply
  • Catarina
   18. april 2017 at 18:45

   Jeg nyder virkelig at gå rundt i dem hernede. Her synes jeg virkelig at der er noget at komme efter og også mange forskellige ting. Selvom vores supermarkeder er store derhjemme, så der hylderne bare fyldt op med flere rækker af præcis den samme vare, her skal du være heldig hvis der er to pladser ved siden af hinanden med det samme 😀
   Du ville elske at komme derind, for her kan du smage chokolade fra 35% – 85% og imellem der er der vel 10 forskellige 😀

   Reply

Skriv en kommentar