Menu
2017 Påskecamping i Frankrig / Camping i Europa

Camping Les Fontaines

Med udsigt til Mount Ventoux og omkranset af smukke og frodige enge og marker, ligger campingpladsen Camping Les Fontaines. Campingpladsen ligger ikke mere en 1 km fra den lille og søvnige landsby Pernes les Fontaines.

Det første man møder når man ankommer til pladsen er en stort og fin indkørsel, som samtidig fortæller én, at dette er en 5 stjernet plads. Normalt undgår vi sådanne pladser, da der er alt for meget underholdning for os på nettop disse plasdser, til at vi kan slappe af og nyde roen og ferien. Men som her, uden for højsæsonen, er det fint at besøge sådanne en plads.

Lige overfor porten, findes receptionen inde til venstre i den lille port. Modsat receptionen er indgangen til restauranten som dog først åbner i højsæsonen. I receptionen tales der fint engelsk og der er det også muligt at købe lidt småtterier, samt bestille morgenbrød til dagen efter. Til højre for indkørslen er der også indkørsel til selve campingområdet. For at komme derind, skal man, som mange andre steder bruge et kort og en kode.

Inden man går ind i poolområdet, møder man en kæmpe stor træterrasse, som ligger i forbindelse med en ret stor restaurant, som dog kun har åben i højsæsonen, ligesom animationen for børn og voksne også først starter i højsæsonen.

Campingpladsens pool er på ca. 200m² og omgivet omgivet af store terrasser, hvor der er mange solsenge. I den bagereste ende af poolområdet er der et mindre vandland for børnene og det er også her at den lille vandrutchebane er.

Lidt til venstre for receptionen og skråt overfor indkørslen er der et lille legeområde, bestående at et klatrestativ og en rutchebane. Ved siden af legeområdet, er der et par bordtennisborde. Jeg så et par enkelt børn bruge legeområdet, men om sommeren hvor det ikke blæser og temperaturene er langet over 30°C tror jeg ikke mange vil benytte sig af legeområdet, da det ligger i fuld sol.

Da vi ankom, fik vi et kort over pladsen udleveret og fik at vide, at vi kunne udvælge os den plads vi synes bedst om, da ingen af pladserne var reserveret. Det er endnu en af fordelene ved at komme på store pladser uden for sæsonen. Vi gik lidt rundt og fandt en plads, lidt for sig selv og med udsigt til en lille eng, hvor der gik et par heste og en af de smukke vandhane-forntæner tæt på.

campingpladsen er faktisk fint rum-opdelt og ret hyggelig med de store træer som opdeler pladsen i mindre dele. Der er både Mobilehomes og hytter blandet sammen med campingområdet, så der er ikke kun hytter i et område og campister i et andet og det gælder i båden den “gamle” afdeling og den nye, så er ser meget ny ud, for bevoksningen er endnu kun på et meget spædt niveau.

I det gamle område, ligger sanitetsbygningen meget centralt og er i virkelig fin stand. På alle begge sider af bygningen findes vaske hvor man kan vaske op, så man skal ikke gå rundt omkring bygningen for at klare opvasken.

I den nye del af campingpladsen findes der nogle lidt støre hytter og nogle af dem endda med kunstgræs, ikke særligt charmerende, men der må være nogle som kan lide det. Som sagt, så er den del af pladsen meget åben og de meget unge træer giver ikke megt skygge når det er højsommer. I foråret og efteråret, er de pladser eftertragtede, for der vil alle jo gerne have noget varme.

Der er også lavet en stor og fin sanitetsbygningen i den nye del og her er alt nyt og meget pink.

Camping Les Fontaines, er helt sikkert en plads som vi vil besøge igen en anden gang, hvis vi er på de kanter, men dog ikke i højsæsonen. Men i ydre sæsonen er den skøn og meget rolig plads.

2 kommentar

 • Karin
  28. maj 2017 at 08:25

  Jeg kan næsten fornemme støj niveauet i højsæsonen, et fantastisk sted hvis man er afsted med børnebørnene, er det en ferie for voksne, og i højsæsonen vil jeg også foretrække noget andet.
  Tak for tippet.

  Reply
  • Catarina
   28. maj 2017 at 09:18

   Det er virkelig et rigtigt skønt sted og for børnefamilier helt sikkert et vidunderligt sted at holde sommerferie. men for os “gamle” ikke tillokkende i højsæsonen. 😀

   Reply

Skriv en kommentar