Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Kristi Himmelfartsferien 2017

Onsdag

Onsdag eftermiddag, blev den dejlige lange Kristi Himmelfartsferie skudt i gang og hvilket vejr det allerede var. Vi startede med at købe nye madrasser til vores seng, de fik dog lige lov til at “dufte” af en enkelt dages tid. Jeg er ikke så vild med duften af helt nye madrasser/møbler, da de har den der specielle nye duft, som er lidt gennemtrængende. Efter hentningen af madrasserne, nød vi at have- og terrasselivet endelig blev til virkelighed. Da aften blev til sen aften, hoppede Søren i seng, mens jeg sad oppe til halv tre og dimsede med bloggens udsende. Jeg bruger jo Hemlock fra Solo Pine og jeg har efterhånden lave en del tilpasninger og nu kom der så lige et par mere til.

Torsdag

Selve Kristihimmelfartsdag, stod den mest på afslapning og smånusserier inde og ude. Vores nye madrasser var nu klar til at komme ind i soveværelset, så selvfølgelig, skulle der frisk sengetøj på. Vasketøjet tørrede så hurtigt uden på snorene, at det var lige før jeg kunne tage det ned inden jeg overhovedet havde på et par klemmer i.

Fredag

Hjalp vi mor og far med, at få kørt en del ting på genbrugsstationen og så havde vi inviteret dem på frokost i Bogense. Søren og jeg har flere gange besøgt Fiskehuset Bogense, men mine forældre har aldrig været der. Som altid får man en dejlig fiskefrokost deroppe og da vejret jo var umanerligt dejligt, sad vi selvfølgelig udenfor og spiste. Der var mange mennesker i Bogense og i restauranten, for en time før vi ankom, var starten til Fyn Rundt gået. Vi havde heldigvis bestilt bord, så vi kom ikke forgæves, hvilket der var andre der gjorde.

Lørdag

Havde jeg en frisøraftale. Inden der var gået en ½ time af klipperiet, var der røget tiltrængte 12 cm af min tiltagende lange manke og jeg synes med det samme, at jeg var blevet flere kilo lettere på hovedet. Resten af dagen foregik selvfølgelig under åben himmel, alt andet ville være tosset når nu vi har sommervejr. Grillen, blev ligesom de andre dage også tændt og sommermaden nydt.

Søndag

Startede ret grå men dejlig varm. Skyerne blev dog hurtigt ret så blygrå og pludselig begyndte det at regne. En sommerbyge kikkede forbi en lille times tid, inden den igen gik i opløsning og den smukke blå himmel, som vi har været beriget med de sidste mange dage, igen er farven når vi kikker op. Men heller ikke den helt blå himmel fortsatte, for efter lidt tid, sneg der sig små lammeskyer ind og også de, formerede sig ret heftigt. Desværre tog vinden også til og havelivet blev henlagt til den modsatte side af huset, men det var nu også helt ok, for på den side, er det nu også ret så smukt lige nu. En dejlig miniferie, ved at være til ende. Den anden sidste forlænget weekend i dette forår, der er kun pinsenferien tilbage…. men men men, så kommer sommerferien jo inden længe, og den er i år en anelse længere end normalt. Der er meget at glæde sig til og lige nu glæder jeg mig over, en smuk aften i selskab med manden.

6 kommentar

 • Karin
  29. maj 2017 at 06:50

  Vidunderlige dage du der har haft, i selskab med dine forældre, og ellers bare du og Søren, med en afstikker til frisøren.
  Du fik 12 cm. af dit lange hår, for et par uger siden var yngste afsted, hun har ikke været ved frisør i godt 1 år, og der kom 40 cm af, og det kan stadig komme op i hestehale, men er nu meget smukkere når det hænger, og er blevet noget helt andet end da det var 40 cm længere.
  Vi nød godt af en solrig søndag formiddag, over middag faldt temp. og blæsten tog til. Lidt underligt at man tager varmere tøj på op af dagen.

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2017 at 16:57

   Det var i sandhed nogle vidunderlige dage fyldt med alt det jeg holder aller mest af.
   Jeg har stadig hår med en længde forbi mine skuldre, men det trængte til en afkortning, for ellers bliver det for lang, men jeg kan også stadig sætte det op i en lang hestehale eller knold.
   Ja, med hele 40 cm kortere hår, kan jeg forestille mig at det er helt anderledes.:-D
   I dag er det koldt, sammenholdt med de andre dage, så jeg hepper på mere varme. 😉

   Reply
 • Therese
  29. maj 2017 at 20:25

  Det lyder som nogle dejlige dage I har haft – 12 cm !? Det er dælme meget 😀

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2017 at 21:06

   Det var de bestemt. 😀
   Ja, men der er stadig rigeligt hår – det gror som skvalderkålen i haven 😉

   Reply
 • Celena
  30. maj 2017 at 22:25

  Sounds like a hyggeligt few days! Please post some new hairdo shots! xox

  Reply
  • Catarina
   31. maj 2017 at 17:24

   There isn’t happens much to my hair, its just got at bit shorter 😀

   Reply

Skriv en kommentar