Menu
Bloggeriet

I dag for 10 år siden #12

Der var knald på skriverriet for 10 år siden. Hele 5 indlæg om den weekend blev det til.

Her er hvad jeg skrev dengang:

Fødselsdag i Billund 17. JUNI 2007
 

I går eftermiddags var vi til Daniels 18 års fødselsdag i Billund (hvor Sørens drenge bor med deres mor), det var rigtigt hyggeligt og han blev godt begavet. Turen derover var præget af en masse regn og blytunge skyer som gjorde at broen så lidt trist ud.

daniel1.jpg

Det var et dejligt kaffebord, med hjemmebagte boller, tre lagkager og en brunsviger-bamse som havde en romkugle som næse.

daniel2.jpg

Efter en dejlig fødselsdagsfest, hvor vi blev en smule forspiste, gik turen atter hjem til Fyn. Heldigvis var det nu ved at klare op og broen tog sig nu lidt pænere ud.

Aftenen stod på fællesspisning ved byfesten, med italienskinspireret mad, i det store telt på festpladsen. Det var en lang, men rigtig dejlig dag.

Her er hvad jeg skrev dengang:

Det ses stadig 17. JUNI 2007
 

..at regnen faldt, i stride strømme i går, og det er godt, for så er det lidt til planterne, øjnene og linsen.

regndraaber.jpg

                     

Her er hvad jeg skrev dengang:

Gule fornøjelser 17. JUNI 2007
 
De gule blomster i haven har valgt, at spring ud på samme tid, måske inspireret af den gule sol, som er kommet frem, denne pragtfulde søndag middag. Denne hedder Storblomstret Perikon og dækker et stort areal af forhaven og er med til at gøre mig i godt humør når jeg kommer hjem. gul1.jpg Denne ved jeg ikke hvad jeg hedder, men det er jo ikke noget nyt (måske det er ukrudt), men sød er den. gul2.jpg
                      —

Her er hvad jeg skrev dengang:

Det bulder i det fjerne 17. JUNI 2007
 

..solen er nu væk igen og blæsten er taget til, jeg tror det ender med en ordentlig tordenskylle.

Jeg håber det bliver en let en af slagsen, da der på festpladsen i aften, serveres grillstegt pattegris.

Her er hvad jeg skrev dengang:

Jeg fik (desværre) ret 17. JUNI 2007
 
Det vælter ned. tordenskylle.jpg                                 Så er det godt at jeg ikke er ude og føjte, men at der kun er Søren der er det – jeg må hellere have et håndklæde klar, til når han kommer hjem.
— Du kan se alle indlægene her, her, her, her og her og de kommentarer de afstedførte.

2 kommentar

 • Karin
  17. juni 2017 at 09:34

  Et forsinket tillykke til og med Daniel. 28 år, pyha hvor tiden dog flyver af sted.
  Godt vejret ikke var identisk med dagen her 10 år efter, vinden var der i går, og lufter stadig i dag her hos mig, men solen har kigget ned til os fra jeg vågnede ca. kl. 5
  Ønsker dig en vidunderlig weekend.

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2017 at 10:52

   Tak skal du have. Ja, tiden flyder i den grad afsted og nu er det mere 17 år siden jeg så ham for første gang – vild tanke!
   Du ønskes også en dejlig weekend Karin.

   Reply

Skriv en kommentar