Menu
Teknologi

Dejlig eftermiddag i Odense – vlog 3

Hvordan er denne dejlige sommer weekend så blevet brugt?

Lørdag: Dagen i går blev, for det meste af eftermiddagen, brugt i Odense sammen med fantasterne og aftenen blev brugt i selskab med Søren på terrassen. Det var også lørdag jeg fik en parkeringsbøde på 750,-. Jeg klovn,havde nemlig vendt den købte p-billet forkert og dermed kunne p-vagten ikke se at den rent faktisk var helt og aldeles gyldig. P I S!! Søndag: Have- og terrasselivet har fyldt hele søndagen. Vi nyder i den grad, at det er sommer og tid til igen til at gå med bare tær og ikke mange tekstiler på kroppen. Der er blevet grillet og snakket om mangt og meget. Nu lader vi på til den nye uger der starter om ganske få timer. Ang. vloggerie, så er det nok den sidste i denne- og den nye uge – men der kommer helt sikkert flere, for det faktisk ret morsomt at lave og jeg vænner mig vel efterhånden til at se mit fjollede ansigt og hører på min underlige stemme. 😉

4 kommentar

 • Helle K.
  18. juni 2017 at 20:13

  Smadderhyggeligt 😊 Jeg har aldrig været i Odense, men det har jeg så nu 👍 Tak for turen

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2017 at 21:00

   Velbekomme Helle – det er dog kun en meget lille brøkdel du her ser. 😉

   Reply
 • Karin
  21. juni 2017 at 07:55

  En dejlig dag du og dine “gamle” veninder havde i lørdags.
  Det med stemmen er noget underligt noget, lyden vi hører irl, og lyden på optagelsen. Den stemme andre omgivelserne hører er den på optagelserne, hvorfor sker der denne ændring, min nysgerrighed vågnede, og jeg faldt over et svar
  “Det er tre små knogler i mellemøret, ossiclerne, også kaldet de auditive øreknogler, der er skyld i forskellen mellem hvordan du tror, du lyder, og hvordan andre hører dig.”
  Det er en tilvænning, som så meget andet tror jeg. Og glæder mig allerede til din næste vlog.
  Hvilken fantastisk weekend.

  Reply
  • Catarina
   21. juni 2017 at 17:00

   Jeg ved faktisk godt det der med lyden, men derfra så at kunne holde sin egen stemme ud, der er der godt nok lidt langt. Men med tiden lærer jeg vel at hører på mig selv, så er spørgsmålet så bare, hvor mange vlogs skal der til 😆
   Ha’ en dejlig dag Karin – det er jo en fridag.

   Reply

Skriv en kommentar