Menu
Familieliv / Livet / Teknologi

Han klarede den!

I onsdags havde sønnike sin aller sidste eksamen. Og efter 18 års skolegang – fra børnehaveklasse til universitetet – i en alder af 24 år nu kalde sig Cand.scient. i medialogi.

8 kommentar

 • Layoni
  23. juni 2018 at 15:23

  Hej Catarina 🙂 og sikken en dejlig video 🙂 nu vil jeg lige have lov til at bruge det ord der smuttede ud fra dig 😉 SATEME FLOT AF DEN UNGE MAND. Kæmpe stort tillykke med ham, og forstår så sandelig godt du bliver temmelig berørt på hans store dag, og så med de flotte karakterer. Virkelig imponerende 🙂
  Masser af lykønsknings hilsener 🙂 og god weekend

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2018 at 13:28

   Tusinde tak for dine søde ord Layoni 😀 Og tusinde tak for lykønskningerne til den unde mand, jeg har videregivet dem og han blev glad og sagde tak. 😀
   Du ønskes også en god weekend og en dejlig uge med sol som det ser ud til at vi får nu igen 😉

   Reply
 • Karin
  25. juni 2018 at 08:59

  En fantastisk dejlig dag, skønt for din Cand.scient. i medialogi, og så sejt gået. Skønt at være så målrettet, og de bump der har været, har ikke kunnet spænde ben.
  Dejlig vlog du har fået skudt og strikket sammen.
  Tænkte på dig (også) i går, det gør jeg hver gang jeg drejer af fra Motorvej 15 ind på E45 i nordgående retning ved Aarhus, hvor jeg går af på afkørsel 46, når jeg besøger min søn.
  Kan mærke sommeren igen har banket på. hvor er det dejligt.

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2018 at 17:41

   Det var virkelig en dejlig dag også selvom vejret sket ikke viste sig fra sin smukke side, som det gør i dag og åbenbart skal til at gøre igen. Dejligt dejligt, dog synes min have ikke at den har fået nok vand, men sådan må det være i år. Jeg nyder det dejlige vejr.
   Ja, han har været måttet hele tiden, men også godt kunne lide at går i skole alle årene og aldrig beklaget sig. Det gør jo en stor forskel om man kan lide det eller ej.
   Nåå, så det er dig der får min næse til at klø. 😆

   Reply
 • Mette
  29. juni 2018 at 18:48

  Selvfølgelig klarede han det. Stort tillykke med ham, selvom vi er ‘nogen’ der synes det er træls, at han nu ikke længere er vores kollega.

  Reply
  • Catarina
   30. juni 2018 at 06:22

   Mange tak skal du have Mette. 😀 Han har haft nogle dejlige år hos jer og jeg er enig stadig taknemmelig for at du gjorde opmærksom på at I manglede en studenterhjælper 🙂

   Reply
 • Celena
  16. juli 2018 at 13:07

  How exciting! He must be so happy!!! Tillykke!

  Reply
  • Catarina
   21. juli 2018 at 10:14

   He is and thanks a lot 😀

   Reply

Skriv en kommentar