Menu
Dagligdagen

Fredag er enden på en god uge

Så blev første arbejdsuge overstået og det i fin fin stil. Onsdag var en almindelig arbejdsdag og da mange stadig holder ferie, var der ikke særligt travlt, hvilket heldigvis gav mulighed for, at komme til bunds i mails og lige lande igen efter den dejlige juleferie.

Tirsdag var der det “sædvanelige” opstartesmøde, som afholdes hver år lige efter julerferien. I år med et par konkurrencer, som små pauser til mødet. Vi var inddelt i hold og skulle spille bordfodbold, samle lego og finde nye metoder til at komme i mål med. Ganske spændende dag, men både morgenmad og frokost på firmaets regning, samt champagne og kransekage til at gå hjem på.

Nu er vi nået til fredag og nøj hvor er det skønt med sådan en kort uge. Det kunne jeg sagtens vende mig til at have hver uge. Aii, jeg har det fint med min 30 timers arbejdsuge, hvor der er masser af mulighed for at se dagens lys, når jeg gå hjemad.

Weekenden skal bruges herhjemme, eller det er planen lige pt., men det kan jo ændre sig.

4 kommentar

 • Karin
  6. januar 2019 at 08:26

  En tredags uge er dejlig, det er hverdagen også, fuldstændig enig, skønt når arbejdsdagen slutter, og det stadig er lyst eller så lyst det kan være, de dage det er gråvejrsdage, og dobbeltglæde de dage det er solskin.
  En dejlig nytårskur du havde på jobbet, lidt anderledes, du behøvede ikke lige at finde det stiveste puds frem, og dog, bordfoldbold i den lange slanke selskabskjole, eller den stive skorte der kræver en kropsholdning der ikke egner sig til udskejelser 🙂 “Tænker lige på en biltur i ministerbilen 1. jan.”
  Spændende hvordan din første weekend i 2019 forløb. Blev den som forventet, eller blev den krydret med andre input.
  Glædelig Helligtrekonger, eller hvad det nu hedder.

  Reply
  • Catarina
   9. januar 2019 at 10:31

   Ja hverdagen er i den gang i gang og med masser af travlhed – men mest travlhed jeg skaber selv (tror det for det meste er sådan) men lige nu er det travlhed med noget der gør mig glad, motion, tegning samvær med manden og familien.
   Ja, vore opstart hvert år er dejlig afslappet, vi får mål, oversigter, tiltag præsenteret og hygger samtidig, så ingen aftenkjoler her 😉
   Min første weekend blev som jeg ønskede, men 20 km gåtur lørdag og 10 km om søndagen 😀

   Reply
 • Celena
  10. januar 2019 at 20:41

  The champagne parts sound like icing on the cake 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   13. januar 2019 at 17:40

   It sure help finishing those 2 hours 😀

   Reply

Skriv en kommentar