Menu
Hua Hin 2019

Dejligt dejligt sted

Efter en yderst kort gåtur med vores bagage, landede vi en i hyggelig reception. Vores værelse var selvfølgelig ikke klar, for klokken var ikke mere end 11 om formiddagen og man skal jo først tjekke ud kl. 12. Men det gjorde ikke noget, bare det at være væk fra det beskidte hotel var skønt, gjorde os meget bedre tilpas.

Laksasubha Resort

Vi fik tjekket ind og blev fulgt ned til baren ved stranden, hvor vi kunne sidde og nyde vejret indtil værelset var klart. Receptionisten sagde at de nok skulle kommen efter os og samtidig tage vores kufferter med.

Efter nogle timer ved strandbaren kom de ganske rigtigt og fortalte at vores værelse var klar. Og sikke en forskel det gjorde at træde ind på det værelse, Tamarin Studie.

Der var rent og nydeligt over det hele og vi havde det allerede meget bedre. Selvom vi kun skulle overnatte en enkelt nat, vidste vi bare, at vi måtte have maksimal udbytte ud af den overnatning. Vi nød resten af dagen på hotellet, med undtagelse af at vi gik ud og spiste lidt aftensmad inden vi smed os i den dejlige seng.

Næste morgen

Vi vågnede tidligt og gik ned for at spise morgenmad, inden vi ville bruge de sidste timer stranden og poolen i midten af hotellet, inden vi skulle tjekke ud.

Det var end fantastisk morgenmadsbuffet og bare det at sidde med udsigt til stranden og vandet, var vidunderlig. Og vi sad længe og bare nød det hele.

Da klokken nærmede sig 12, gik vi på værelset og pakkede det sidste sammen ingen vi ringede til receptionen og fortalte at vi var klar til at tjekke ud. Portneren kom og vi blev kørt til receptionen hvor vi sagde pænt tak for denne gang og på gensyn. For ja, det bliver helt og aldeles et gensyn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

1 kommentar

  • Som at komme hjem – Catarina.dk
    30. marts 2023 at 16:14

    […] en skønt døgn på Laksasubha Resort var det nu tid til et sidste hotel i Hua Hin. Vi vidste, hvad vi ville ankomme til, for det var […]

    Reply

Skriv en kommentar