Menu
Hua Hin 2019

Som at komme hjem

Efter en skønt døgn på Laksasubha Resort var det nu tid til et sidste hotel i Hua Hin. Vi vidste, hvad vi ville ankomme til, for det var også her, vi tilbragte noget af vores bryllupsrejse, dengang hed det dog bare ‘Asara Villa and Suite’, nu hedder det noget så fancy som ‘Mövenpick Asara Resort & Spa’.

Asara ligger små 5 km nord for centrum af Hua Hin, lige efter den gyldne bue, som man kører under, når man kommer fra lufthavnen og til Hua Hin.

Som tidligere havde vi også denne gang valgt en Pool Villa, for der er nu noget over at have opholdstue, badeværelse, et kæmpe soveværelse med dobbeltdøre ud til ens egen terrasse og pool.

Asara er et hotel, hvor der er en afslappet stemning og masser af plads til alle, og det både i de 2 pools der er befinder sig på grunden. Servicen er selvfølgelig også i top, ligesom de fleste andre steder, på nær det beskidte hotel som jeg skrev om.

Vi glæder os over at vi skulle tilbringe knap 4 dage her (3 overnatninger) så vi må kunne nå at være ved strandpoolen og vores egen lille pool.

Første dag gik nemlig med hygge på egen grund. Vi badede, snakkede, drak kaffe og slappede af. Da aften faldt på tog vi hotel shuttlebussen ind til centrum og fik lidt mad, inden vi igen tog den tilbage til hotellet, hvor vi nød den sidste rest af aften, ingen vi hoppede i seng.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar