Menu
Hua Hin 2019

Sidste hele dag

Sidste hele dag døgn på Asara, blev lidt en gentagelse af dagen forinden med lang morgenmad, pool og strand med masser af afslapning med læsning og badning.

Lige inden det blev aften, gik vi over i det store supermarked, som ligger lige ovre på den anden side af hovedgaden. Det er et ret stort supermarked, og der hvor mange forretningsdrivende køber ind, da mange af varede få i sækkevis.

Da vi gik tilbage til hotellet, så vi en lille madbiks som var klampet op langs hegnet ind til centerets parkeringsplads. Vi besluttede at det var der vi ville antage aftensmaden og dermed ikke tage ind til byen, eller spise på hotellet.

Da vi kom ind i den lille interimistiske restaurant var det kun os, men det varede ikke længe. Inden vores mad ankom, var det blevet fyldt på de ca 10 personer der var plads til. Maden smagte pragtfuldt og inc en sodavand til os hver, kostede den kun 125 thai baht som svare til ca 30 danske kroner.

Efter maden gik vi en lille tur, inden den igen stod på aftenbadning i egen pool.

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar