Menu
Bloggeriet

Husk jeg er her endnu….

~Billedet er fra vores dejlige ferie i Thailand sidst i januar i år.

Jeg ved godt at jeg sidst i 2018 og også i starten af 2019, fortalte at jeg nok skulle se om jeg ikke kunne skrive lidt oftere her på bloggen. Det er så ikke sket. Det er ikke fordi tiden ikke er til at skrive en hel masse, for det er jo i sidste ende prioriteringer det handler om. Jeg kan sagtens bruge et et par minutter på at skrive et lille indlæg hver dag. Jeg gør det bare ikke, mest fordi at sådanne små indlæg, egentlig er ret kedelige, set med mine øjne. Jeg kunne gøre som en anden blogger gør – kopiere indlæg fra andre år og ligge dem op som nye indlæg (jeg har en god hukommelse og derfor kan jeg når jeg læser sådan et indlæg, gå tilbage og finde det oprindelige indlæg), for det er jo i bund og grund det et år går med. Der er stor og nye oplevelser, men hverdagen er mere eller mindre den samme. At jeg så heller ikke har skrevet om de store ting, der er sket i vores familie er en anden sag. Men med så mange år som blogger, og med alle de sociale medier som mange mennesker er ved at blive afhængige af, så er det dejligt ikke at dele alt med hele verdenen, men kun med de mennekser det hele handler om – de nærmeste og venner er så noget andet. Jeg slår mig så lidt løs et andet sted og det er hverken på Facebook, Instagram eller Twitter, men derimod på YouTube. Hvis du har lyst til at se mine seneste videoer så er du meget velkommen. Der vil løbende komme flere og fem over, vil jeg bestremekb mig på at der kommer nyt en gang om ugen. Jeg laver dem på engelsk, da YouTube laver en automatisk generete undertekst fil på engelsk og dermed gør det lættgeret for dem der ikke ønsker lyd på videoer eller hørerhæmmede. Du kan klikke på billedet her overover eller her: mit side på YouTube for at komme til siden.

8 kommentar

 • Karin
  24. maj 2019 at 11:47

  Nyder dine youtube video, at de er på engelsk hjælper mig til at forbedre den smule jeg fik med mig. Som du jo allerede ved, så forstår jeg så nogenlunde det skrevne og det talte. Men skal jeg formulere det i tale, går det galt, ordene vil ikke komme ud, tysk, engelsk og dansk bliver blandet i et væk 🙂 – Så dine dejlige video er ikke kun din historie, din fortælling, og det takker jeg for.

  Var lige forbi din YouTube kanal – kunne se der var 150 følgere, så sejt gået.

  Jeg er også on/off på min blog. Foretrækker der er lidt kød på min fortælling, måske med gentagelser fra tidligere tider, det er ikke bevidst, måske er overskriften en gentagelse. Når de 60 år rammer, så vil der ske gentagelser. Jeg ser dog ikke tilbage, jeg vælger mine ord, det skrevne, i det øjeblik det skrives, jeg hygger mig med det, nyder når der kommer 1 forbi, der lige har et øjeblik til en kommentar i tråden, det er så hyggeligt. Indrømmer, jeg tæller ikke, hygger mig bare.

  Glæder mig til dit næste indlæg her, hvis du kommer forbi, ellers ved jeg hvor jeg kan vente at finde dig. For jeg er en af de 150 følgere på din YouTube.

  Reply
  • Catarina
   24. maj 2019 at 17:29

   Dejligt du kan lide mine videoer også selvom de. er på engelsk. Mange bryder sig ikke om at høre danskere tale engelsk hvis det kan hører at de er danske. Men alle dem som kommentere ude fra den vide verden, de e ligeglade og fler synes det kun er charmerende med accent. 😀
   Det er dejligt man kan lære ad hinanden – det er noget af det jeg synes jeg selv får ud af at se nogle videoer – selvfølgelig finder jeg også nogle hvor jeg kan lære fra, men alligevel…. dejligt at lære nyt hele tiden og i eget tempo.

   Det er ikke dig som genbruger, eller det har jeg ikke lagt mærke til, men en anden kopiere et helt indlæg og udgiver det som nyt og det bryder jeg mig ikke om.😀 Der er flere videoer i støbeskeen og jeg sat på at jeg når at få en op i denne weekend 😀

   Ja, det går lige pludselig stærkt, men det har jeg læst, at hvis man jævnligt ligger videoer op, så stiger antallet også. Og jeg har lagt pænt op de sidste par måneder.

   Reply
   • Karin
    25. maj 2019 at 08:03

    Jeg må indrømme din kommentar om det at hører en dansker tale engelsk, fik mine tanker på en rejse ca. 8 år tilbage i tiden, hvor sætningen
    “the ice is melting at the pole”
    blev et samtaleemne, og var med i samtlige revyer, satire programmer.
    Jeg fik vist formuleret mig lidt akavet om genbrug. Jeg ville sige, vi kan gentage en overskrift, og noget fra hverdagens rutiner. Men at kopier et helt indlæg, hm. så vil jeg hellere mine indlæg blev færre.
    God lørdag og weekend.

    Reply
    • Catarina
     13. august 2019 at 20:04

     Jeg tror ikke jeg misforstod helt, men ja, når vi har været med så længe, kan det ikke undgås at der vil komme gentagelser som keg ses som kopier. Ja, færre indlæg en fuldstændige kopier 🙂
     Jeg tror også at det måske har været grunden til mit fravær her på siden, for gentagelser kan være lidt for meget, specielt når det kun er os to gamle og en helt gemmen almindelig hverdag og oven i hatten, mig som skal have alenetid. 😀

     Reply
 • Anita Rix
  25. maj 2019 at 15:05

  Hvor dejligt du giver lyd fra dig her på denne blog 🙂 den elsker jeg nemlig, da der er jo er en del opskrifter jeg har masser af glæde af, og derfor er jeg regelmæssigt herinde, for lige og tjekke dem ud 🙂 men det er så forståeligt du ikke skriver dagligt herinde mere, for der skal både være tid og lyst, og med alle de andre medier der er kommet frem, så er der mere end rigeligt at holde styr på 😉 men jeg håber ikke du lukker din blog ned 🙂 for den har jeg så sandelig megen glæde af. Både som sagt dine opskrifter, og alle dine fantastisk gode billeder, og selvfølgelig dine små historier om din hverdag, og din dejlige familie 🙂
  Rigtig god weekend til dig og din familie 🙂
  Masser af hilsener fra Layoni 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. juni 2019 at 17:46

   Aii for filan da – jeg har jo helt glemt at give dig en svar kære Layoni. Jeg er SÅ glad for t du tit kikker forbi for at se mine opskrifter igennem. jeg er selv ret glad for dem og bruger også selv bloggen som kogebog 😃 Indtil nu har jeg ingen planer om at lukke for bloggen – og der e rsgså betalt frem til og 2/9 2023, men det koster jo lidt hvert år (1788,-) og hvis den ikke bruges, er det jo lidt spild af penge 😀 Du ønskes en god uge – du er vis nået dertil at du er gået fra ikke?
   Endnu engang undskyld mit sene svar Layoni.

   Reply
 • Layoni
  12. juni 2019 at 14:56

  Du behøver så sandelig ikke at undskylde, for jeg vidste jo godt du ikke tjekker din blog så meget mere 🙂 men jeg er altid glad for dine svar 🙂
  Dejlig og vide du stadig beholder din blog, men jeg burde nu også sætte mig lidt mere ind i det med instagram, twitter og hvad det nu ellers hedder, men jeg har dog fået oprettet mig på instagram 😉 foreløbig har jeg dog besvær med at finde ud af det, men det kommer jo nok lige pludselig, og så bliver jeg bestemt en af dine følgere 🙂
  Jeg var ikke klar over det er så dyrt at have en blog, og forstår godt hvis du en dag ikke orker at fortsætte, men der er jo heldigvis længe til september 2023, og så længe vil jeg i hvert fald tjekke den ud 😉
  Jeg går fra om 149 dage 🙂 det bliver så d. 8. november 🙂 og jeg glæder mig for vildt, og så skal der planlægges rejser. Jeg skal til Australien, men dog ikke før om 2 år, og jeg kender heldigvis en familie derovre, som jeg kan bo hos. Det har altid været min drøm, og den skal bare blive til virkelighed 🙂
  Du ønskes også en god rest uge/ snart weekendigen 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2019 at 17:36

   Aii er du kommet på Instagram, så bliver du nød til at fortælle hvad du “gå” under så jegkan finde dig, eller finde mig sige hej 😃 Mange blogs er gratis, men d jeg hoster min under eget navn og har været med i så mange år, så ligger der mange mange billeder og det kaldes trafik, og tæller med. Jeg kunne fjerne billederne fra 2006-2010, så ville det klart blive billigere, men det synes jeg også er lidt træls – altså at komme ind på et indlæg der referere til billeder der ikke er der.
   Wooo ikke engnag et halvt år – åhhh, det bliver så dejligt for dig. Jeg er en smule misundelig på at du så kan rejse hvornår du har lyst, men det er så velfortjent. Og Australien… jammen, det bliver dit livs oplevelse og bare det at lægge planer og glæde sig, er jo en lige så stor del som selve rejsen. Du må også have en god weekend og tak for dine kommentar og ikke mindst…. din tålmodighed 😀

   Reply

Skriv en kommentar