Århus – smilets by

14. juni 2019

I tirsdags kørte jeg efter end arbejde stille ogroligt mod Århus. Jeg havde et lille hyggeligt veninde arrangement i sigte. Celena fra Canada er i Danmark rent arbejdsmedsigt og derfor havde vi rangeret at Karin og jeg kunne mødes med hende i smukke Århus. 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


6

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 15. juni 2019 at 07:52

  Det var så fantastisk hyggeligt. Tak for nogle dejlige timer, i smilets by. Tiden fløj afsted, synes jeg lige var kommet, da vi igen brød op. Sætningen ” lad tiden gå i stå “, kunne fint være blevet brugt.
  God weekend

  • Reply Catarina 13. august 2019 at 19:55

   Det var nemlig enormt hyggeligt og snakken flød som om vi altid havde kendt hinanden – men det har vi jo også på en eller anden måde 😉
   Det må vi gøre om en anden gang 🙂

   • Reply Karin 14. august 2019 at 10:15

    Det er jeg fuldstændig enig i, altså det med at gøre det en anden gang 😍
    Håber ikke der vil gå lige så lang tid som fra første bekendskab her i blog verden, til mødet IRL.

    • Reply Catarina 14. august 2019 at 18:30

     Nej forhåbentlig ikke 😀

  Skriv en kommentar