Menu
Hverdagen

Århus – smilets by

I tirsdags kørte jeg efter end arbejde stille ogroligt mod Århus. Jeg havde et lille hyggeligt veninde arrangement i sigte. Celena fra Canada er i Danmark rent arbejdsmedsigt og derfor havde vi rangeret at Karin og jeg kunne mødes med hende i smukke Århus.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

7

4 Kommentar

 • Karin
  15. juni 2019 at 07:52

  Det var så fantastisk hyggeligt. Tak for nogle dejlige timer, i smilets by. Tiden fløj afsted, synes jeg lige var kommet, da vi igen brød op. Sætningen ” lad tiden gå i stå “, kunne fint være blevet brugt.
  God weekend

  Reply
  • Catarina
   13. august 2019 at 19:55

   Det var nemlig enormt hyggeligt og snakken flød som om vi altid havde kendt hinanden – men det har vi jo også på en eller anden måde 😉
   Det må vi gøre om en anden gang 🙂

   Reply
   • Karin
    14. august 2019 at 10:15

    Det er jeg fuldstændig enig i, altså det med at gøre det en anden gang 😍
    Håber ikke der vil gå lige så lang tid som fra første bekendskab her i blog verden, til mødet IRL.

    Reply
    • Catarina
     14. august 2019 at 18:30

     Nej forhåbentlig ikke 😀

     Reply

Skriv en kommentar