Århus – smilets by

14. juni 2019

I tirsdags kørte jeg efter end arbejde stille ogroligt mod Århus. Jeg havde et lille hyggeligt veninde arrangement i sigte. Celena fra Canada er i Danmark rent arbejdsmedsigt og derfor havde vi rangeret at Karin og jeg kunne mødes med hende i smukke Århus. 
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


6

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin 15. juni 2019 at 07:52

  Det var så fantastisk hyggeligt. Tak for nogle dejlige timer, i smilets by. Tiden fløj afsted, synes jeg lige var kommet, da vi igen brød op. Sætningen ” lad tiden gå i stå “, kunne fint være blevet brugt.
  God weekend

  • Reply Catarina 13. august 2019 at 19:55

   Det var nemlig enormt hyggeligt og snakken flød som om vi altid havde kendt hinanden – men det har vi jo også på en eller anden måde 😉
   Det må vi gøre om en anden gang 🙂

   • Reply Karin 14. august 2019 at 10:15

    Det er jeg fuldstændig enig i, altså det med at gøre det en anden gang 😍
    Håber ikke der vil gå lige så lang tid som fra første bekendskab her i blog verden, til mødet IRL.

    • Reply Catarina 14. august 2019 at 18:30

     Nej forhåbentlig ikke 😀

  Skriv en kommentar