Menu
Camping i Europa / Campingferie 2019

Sommer i Cahors

Sommerferien blev igen i år afholdt under fransk himmel, nærmer bestemt i Cahors. Tidligere år har jeg blogget og skrevet flere indlæg fra vores sommerferier, men de sidste par år, er det slet ikke blvet til noget fra min hånd, lidt en skam set nu bag efter, også selvom minderne altid vil være der. Jeg har ikke tænk på skriverier eller fotografering, jeg har bare nydt og være sammen med manden og slappe af. I år filmen jeg igen en smule, men ikke noget særligt og der var bestemt ikke en rød tråd i klippene.

Da jeg havde haft meget travlt op til vores ferien, bestemte vi os sidste øjeblik for, at der ikke skulle udforskes nye områder i de dele af Frankrig, som vi stadig har tilgode at besøge. Vi havde bare brug for afslapning uden andet end os selv, bøger, badning og dejlig mad. Så derfor valgte vi igen at besøg på Cahors, som vi er faldet for.

Ud over cykelturene op til byen og ture ud for at handle, så blev det da til en lille sightseeing tur ned at floden Lot, som bugter sig rundt om og igennem Cahors, men det var også det mest vilde vi foretog os.

Videoen her nedenfor viser lidt af det Cahors som vi holder meget af at besøge. Den har længe været under vejs, da jeg ikke helt kan blive tilfreds med den. Den mangler noget, men jeg kan ikke hitte ud af hvad det er. Måske personlighed og så selvfølgelig den der røde tråd som jeg skov i toppen af indlægget. Nu gider jeg ikke have den liggende længer. Den giver mig dårlig samvittighed, så derfor kommer den på nu.

6 kommentar

 • Celena
  18. august 2019 at 02:03

  Hi Catarina! It is a beautiful video- thanks for sharing your trip xox The only thing that is missing is a clip of me, buying one of those fabulous dresses 😉 Enjoy your weekend<3

  Reply
  • Catarina
   18. august 2019 at 10:47

   Hi Celena
   Hi hi, that would have been awesome, to se you there. And a lovely weekend to the lot of you 😉

   Reply
 • Karin
  18. august 2019 at 07:32

  Tusind tak for en vidunderlig video fra jeres ferie i Cahors.
  Det jeg fornemmer, er den rolige opvågning, langsomheden hvis du forstår, eller mere roen fra første lysning i det fjerne. Hvor er det spændende med “trapperne” på floden, og den spændende cafe med strik, husker dit ig af samme cafe.
  Det Marked kunne jeg købe mig fattig på, fornemmede der var så meget spændende.
  Dejligt at have minder med hjem. Små glimt, af en ferie jeg vil elske. Helt nede i tempo.

  Reply
  • Catarina
   18. august 2019 at 10:52

   Velbekomme Karin. 😀
   Det er lige præcis sådan vi havde det, ingen stres ingenting vi skulle nå. Sådan en ferie var tiltrængt og vi nød det til fulde. Ja, de n lille café var virkelig dejlig og man følte sig som “en af slænget” så dejlig et sted. Der er markere i Cahors, hver onsdag og lørdag, det er f.eks også der Dronningen går på markere, når hun opholder sig i Cahors – slottet ligger ca. 20 km uden for byen 🙂
   Ja, sådan en aflappende ferie vil du helt sikker også kunne lide og ikke mindst stemningen dernede 🙂

   Reply
 • Layoni
  19. august 2019 at 15:18

  Hold da op en dejlig video 🙂 man fornemmer virkelig en ro og fred, og tid til at gå og daske den af 😉 og masser at kigge på. Jeg tror bestemt, det vil blive et af mine rejsemål om præcis 81 dage 🙂 selvfølgelig skal jeg jo først være på efterlønnen, men bare tanken,at til november har jeg friheden til at kunne gøre lige hvad jeg lyster 😉 tænk at næste ferie starter med tanken om, hvor længe rejsemålet skal vare 🙂 🙂 🙂 bare tanken om den frihed er guld værd 🙂 🙂
  Jeg elsker dine opdateringer Catarina 🙂 håber du bliver ved med det 🙂
  God aften til dig og dine 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. august 2019 at 19:23

   Det er et helt igennem dejligt område og vi er faldet pladask for det. Jeg tror at bare det at have alt den tid i verden, er noget at se frem til og du har kun 81 dage til du kan gøre lige præcis havd du vil, hvornår du vil det. Det bliver da i den fra luksus og ferierne kan tages uden for sæsonen hvor de som ofte også er billiger og der er meget få turister. Jeg er SÅ misundelig – altså på den gode måde. Glæder mig på dine vegne 😀
   Du ønskes også en god aften og ny det nu åbenbart gode vejr. 😉

   Reply

Skriv en kommentar